2024.06.23 04:38 (prieš 1 m.)
Sveikos
06.19 22:49 į pasaulį atėjo mano stebuklėlis 😊🌸 gimdymo istorija tokia, kad 18 dieną buvo mano terminas ir taip pat vizitas pas ginekologę, kuriai pasirodė per mažai vaisiaus vandenų. Pasitikrinus klinikose irgi buvo priimta tokia pati nuomonė, tad 18 dieną pasiguldo, pamatuoja, pamasažuoja man kaklelį, gal dar ten kažkokį atidalinimą biškį padaro, tai kaklelis 3 cm. Sako laukiam, gal kas prasidės natūraliai, jei ne, 19 dieną į gimdyklą ir skatinsim. Tai taip ir nutiko: 19 dieną apie 9:15 val. esu gimdykloje, tie patys 3 cm, nuleidžia vandenis. Veikla praktiškai nesijaučia iki kokios 11 val., apie kokią 11-12 val. prasideda kiek reguliaresni sąrėmiai. Ateina, matuoja kaklelį, jau 4 cm, bet dar ilgio apie 1 cm likęs. Apie 15:30 val. pradeda leisti skatinamuosius, tai apie 17 val. prašau epidiūro - gaunu. Kaklelio apie 5 cm, išsitiesinęs, bet tik 5 cm. Apie 20 val. baigiasi epidiūras, tai gaunu papildomą dozę. Apie 20:30 val. kaklelis 10 cm atsivėręs. Apie 22:30 val. pradedu jausti skausmus bei kažkiek norą stangintis. Apie 22:40 val. ateina gydytojos patikrinti ir sako jau praktiškai matom galvutę, gimdysim. Tai keli stūmimai, darbas su komanda ir 22:49 val. gimė 😍 Kirpti nereikėjo, plyšimai pirmo laipsnio - kaip suprantu, ganėtinai nežymūs.