Elanders parašė:
Darytas sausio mėn. Į didesnę pusę rezultatai huvo, tad sumažintas vit. D kiekis.
Mano ir pradėjo prakaituoti labai. Įtariu vit D. Šiandien pasidarėm,matysim.
O dėl bėrimo.. nepradėja primaitinimo ? Nuo maisto negali būti ?
Elanders parašė:
Darytas sausio mėn. Į didesnę pusę rezultatai huvo, tad sumažintas vit. D kiekis.
O dėl bėrimo.. nepradėja primaitinimo ? Nuo maisto negali būti ?
Elanders parašė:
Po 1 lašiuką kas antrą dieną. Darė kraują sausio men - buvo kiek daugiau nei reikia.
Maniškė irgi..jei kokia 20-20.30 val užmiega, tai numinga +- pusvalandį ir laba diena. O atrodo būna jau pavargus ir pan. Bet niekaip. Tai db jau žinau, kad paskutinis pogulis turi buti iki 20 val, jei noriu +- 22.30 val. migdyt nakčiai.
Mamasa parašė:
Ragaujam. Vakar avizine kose buvo ( ne naujiena), siandien žaliu grikiu ( iprastus ragave jau ne karta - viskas ok)
Higuaina parašė:
Maniškė irgi..jei kokia 20-20.30 val užmiega, tai numinga +- pusvalandį ir laba diena. O atrodo būna jau pavargus ir pan. Bet niekaip. Tai db jau žinau, kad paskuti…
Sakykite kada pradedate savo diena?
kelnta valanda?
aktinidija parašė:
Kita mamyte forume man patare sias zvakutes
https://www.gintarine.lt/laxforte-baby-vidurius-laisvinancios-zvakutes-10-zvakuciu
Ačiū ! Šiandien iš pat ryto įdėjau. Deja...nieko 😢 nesuveikė ir nežinau ką daryt.
Tikeksavim parašė:
Ačiū ! Šiandien iš pat ryto įdėjau. Deja...nieko 😢 nesuveikė ir nežinau ką daryt.
Mano vaikui irgi žvakutės nesuveikė, po 8 parų sudaviau Duphalac 2,5 g ir po poros valandų gavau fontaną 😀 beje, gydytoja rekomendavo šitą sirupą, nereceptinis.
Tikeksavim parašė:
Taip greitai nesuveiks, jeigu norite greito rezultato tai microlax. Kiek dienu nesitustina?
Twee parašė:
Taip greitai nesuveiks, jeigu norite greito rezultato tai microlax. Kiek dienu nesitustina?
7 d.
Jau pavyko kažkiek. Ačiū! 🤭
3 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai