Sniegyna parašė:
Sveikos, mes is rugpjutinuku tapome birzelinukais..vakar gimėme 30 sav.ir 4d. 1740 ir 43.5 cm..
Omg 😱 sveikinimai 🥰❤️ sveikateles jums. Kaip gimdymas klostėsi,sunkus buvo ar greitas? Ar cp darė?🙂
Sniegyna parašė:
Sveikos, mes is rugpjutinuku tapome birzelinukais..vakar gimėme 30 sav.ir 4d. 1740 ir 43.5 cm..
Omg 😱 sveikinimai 🥰❤️ sveikateles jums. Kaip gimdymas klostėsi,sunkus buvo ar greitas? Ar cp darė?🙂
Sniegyna parašė:
Sveikinimai 🤍💐
Irmantaa19955 parašė:
Sveikos. Sakykit kad gauti nestukei būdamai ismoka reikia buti kažkur registruotai?
Apie kokią išmoką kalbat? Nėštumo ir gimdymo atostogų ar vienkartinę po gimdymo?
Spalvotuke parašė:
Apie kokią išmoką kalbat? Nėštumo ir gimdymo atostogų ar vienkartinę po gimdymo?
Ta ismoka kur skiria nestukei 30sav pries gimdyma
Irmantaa19955 parašė:
Ta ismoka kur skiria nestukei 30sav pries gimdyma
Jei turite sukaupusi reikiamą stažą, gydytojas išduoda pažymą, Jūs užpildote prašymą Sodroje, darbdavys pateikia duomenis Sodrai iš savo pusės ir tuomet Sodra pateikia Jums paskaičiavimą bei mokėjimus. Jei esate grįžusi iš užsienio, turite kreiptis į Sodrą ir aiškintis, bet tikėtina, kad išmoka Jums nepriklausys. Bet kokiu atveju, Jums tik Sodra apie šią išmoką gali suteikti Jus dominančią info.
Sniegyna parašė:
Kaip cia taip?😱 ankstukai. Kaip jaučiatės? Svekiname
Ievusiokas parašė:
Bandziau pati, bet neisejo, tai dare extra cezari..sunkoka tikrai bent jau man..bet man nuo 5 ryto iki 10 val. atsidare pats kaklelis iki 10cm be jokiu skatinimu, tai sakyciau greitai..
Spalvotuke parašė:
Jei turite sukaupusi reikiamą stažą, gydytojas išduoda pažymą, Jūs užpildote prašymą Sodroje, darbdavys pateikia duomenis Sodrai iš savo pusės ir tuomet Sodra patei…
O jeigu as esu ir gyvenu Lietuvoje ir stazo neturiu?
Irmantaa19955 parašė:
O jeigu as esu ir gyvenu Lietuvoje ir stazo neturiu?
Tai išmoka Jums nepriklauso.
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai