Uoga. parašė:
Aha, paskaudedavo![]()
O dabar padaznejo tai.
Tai jei kazkas negerai, jau vis tiek reikes VVT atlikti, nes nesciosios pageidavimu nestumo nutraukimas iki 12 sav, o veliau tik del medicininiu priezasciu, bet ten iki 22 sav lyg
Uoga. parašė:
Aha, paskaudedavo![]()
O dabar padaznejo tai.
Tai jei kazkas negerai, jau vis tiek reikes VVT atlikti, nes nesciosios pageidavimu nestumo nutraukimas iki 12 sav, o veliau tik del medicininiu priezasciu, bet ten iki 22 sav lyg
Man prieš nėštumą kartais skaudėdavo galvelę, tai tuomet labai padėdavo vėdint patalpas ir gausiai vandens išgert, per prievartą ir iki 30 min praeidavo. Beet jei dabar skaudėtų, gausiau išgert per prievartą vandens būtų sudėtinga 😀
O dėl nipt, atsakymus gavau per nepilnai 3 d. Ir kaip e.lina rašė jei atsakymai nenusiseks tikrai darys vvt
ernule parašė:
Su skysciais labai sunku kai salta ir saltoj patalpoj dirbi
Pasidalykit i termosiuka silto vandens su apelsinu ar citrina, as taip darau ir skaniai susigurksnoja vienas litras iki pietu, kitas litras po pietu ir i vakara..
Uoga. parašė:
Sveikos![]()
Ar jums daznai skauda galva?
Normalu,bet ar pakankamai skysčių vartojate? Šiandien kaip tik su akušere kalbėjau šita tema. Bet pas mane ir šlapimas rodo skysčių trūkumą. Mane nuramino,kad tai normalu. Daugiau skysčių mano atveju gerti.
Airem parašė:
Pasidalykit i termosiuka silto vandens su apelsinu ar citrina, as taip darau ir skaniai susigurksnoja vienas litras iki pietu, kitas litras po pietu ir i vakara.. :…
O paskui i tuoleta lakstyt reiktu,cia vel su juo problema
Uoga. parašė:
Aha, paskaudedavo![]()
O dabar padaznejo tai.
Klausete pries atliekant per kiek laiko atliks? Veluoja ar siaip piktinates?
As laukiau 11 d.d. Buvau informuota, kad laukti gali tekti iki 13 d.d. Mano buvo i Kipra siunciamas. Gal siti ilgesni… Nes kitos greiciau gauna. Atsibodo laukti, bet piktintis nebuvo kuo, nes zinojau kiek truks.
Argano parašė:
Klausete pries atliekant per kiek laiko atliks? Veluoja ar siaip piktinates?As laukiau 11 d.d. Buvau informuota, kad laukti gali tekti iki 13 d.d. Mano buvo i K…
Siaip piktinuos 😂😂
Iki 10d.d. mano lyg ir, nebepamenu 😬😬
16 testuotojų vertinimai
18 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai