Redita33333 parašė:
Kaip leliukas?
Ačiū, viskas gerai, augam 😊 Čia žiūriu merginos gal nepatenkintos kad įdėjau skelbimą 🙂nieko blogo nenoriu, tiesiog liko po gimdymo, kas reikalinga man buvo ligoninėje😊
Redita33333 parašė:
Kaip leliukas?
Ačiū, viskas gerai, augam 😊 Čia žiūriu merginos gal nepatenkintos kad įdėjau skelbimą 🙂nieko blogo nenoriu, tiesiog liko po gimdymo, kas reikalinga man buvo ligoninėje😊
Ingesiukas parašė:
Ačiū, viskas gerai, augam 😊 Čia žiūriu merginos gal nepatenkintos kad įdėjau skelbimą 🙂nieko blogo nenoriu, tiesiog liko po gimdymo, kas reikalinga man buvo ligonin…
Sveika! Sveikinu! Domina 🤗
Ingesiukas parašė:
Ačiū, viskas gerai, augam 😊 Čia žiūriu merginos gal nepatenkintos kad įdėjau skelbimą 🙂nieko blogo nenoriu, tiesiog liko po gimdymo, kas reikalinga man buvo ligonin…
Smagų girdėti kad viskas gerai, keliu sav gimė ir kiek svėrė?
cristina.nork parašė:
Sveikos merginos. Kaip gyvenate? Kaip einasi Jūsų nėštumai? Kada planuojate po truputį dėtis daigtus į ligonine? Aš jau mastau, jog laikas man pradėti. Nes esu aukš…
Prisijunkit į uždarą grupę 2024m. Rugsėjo mėnesio mažyliai
Ten aktyviai dalyvauja mamytės
cristina.nork parašė:
Sveikos merginos. Kaip gyvenate? Kaip einasi Jūsų nėštumai? Kada planuojate po truputį dėtis daigtus į ligonine? Aš jau mastau, jog laikas man pradėti. Nes esu aukš…
Labutis. Nors aš tik poryt įkopsiu į 28 sav. Bet jau šiandien pradėjau dėtis kraitelį. Su pirmu neštumu buvo gresiantis priešlaikinis gimdymas, tai irgi anksti buvau susiruošusi taše. Šį karta, nėra labai didelė rizika, bet aš esu už tai, kad geriau turėti nei kad poto vyras viska ruoštu, nes jis pas mane daugiau streso patirtų tokiu atvėju nei aš pati 🤭😁
Bučkis parašė:
Labutis. Nors aš tik poryt įkopsiu į 28 sav. Bet jau šiandien pradėjau dėtis kraitelį. Su pirmu neštumu buvo gresiantis priešlaikinis gimdymas, tai irgi anksti buva…
Tai dėl to ir norisi susidėti ankščiau nes prieš metus pakliuvau į ligonine 24 sav . Tai kai vyrui reikėjo atvežti daigtu į ligonine toks jausmas kad jis iš kitos planetos ir išvis net negyvena tuose namuose. 😂😂
cristina.nork parašė:
Tai dėl to ir norisi susidėti ankščiau nes prieš metus pakliuvau į ligonine 24 sav . Tai kai vyrui reikėjo atvežti daigtu į ligonine toks jausmas kad jis iš kitos p…
Oi kaip pritariu Jums 🤭😁 todėl ir aš pradėjau ruoštis, atsarga gėdos nedaro kaip aš sakau 🤭
Numana parašė:
Mes kaip tik su vyru dabar kalbėjom, kad tašę krausiu apie 33sav- 34sav. Tai dar kokį mėnesį palauksiu, susižiūrėsiu ko trūksta, pabaigsim viską susipirkti, kad būt…
Jeigu pas mane būtu normalus nėštumas, tai aš taipogi dar neskūbėčiau, bet kadangi yra kaip yra. Galvoju gal reiktu jau pradėti po truputi. Mes šiaip tai nieko nesiruošiam pirkti išviso tik to ko reikia į ligonine. O visa kita pirksim tik gimus vaikui. Vyras kategoriškas ties tuo klausimu. 🤦🏼♀️😅
105 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai