Vika25 parašė:
Laba. Ką naudojat nuo rūgšties? Jei kas turit šitą malonumą. 🫣🫣
Gerdoff 👌👌
Vika25 parašė:
Laba. Ką naudojat nuo rūgšties? Jei kas turit šitą malonumą. 🫣🫣
Gerdoff 👌👌
Vika25 parašė:
Nu ten kažkas klausė apie pilvūzus, tai sakykit ar pas mane vieną toks didžiulis 🙈 aš jau pradedu galvoti gal kokie skysčiai kaupias
Pas mane irgi nemažas. Ir jau sunkiai pasislėpia, tik po labai plačiom suknelėm 😅
Giamber parašė:
Gerdoff 👌👌
Gerdoff nestumo metu bent jau man gastroenterologe neleido naudoti, tik frutin. Jei kyla rūgštys, gerti daugiau vandens, vengti visokių keptų, riebių ir rūkytų produktų, valgyti mažesnėmis porcijomis, bet dažniau, neprisivalgyti vakare.
Just.S parašė:
Laba, ar jau jaučiate judesiukus? ☺️
Aš kažką vakar atrodo pajutau (16+4), bet nesu dar užtikrinta
Vika25 parašė:
Nu ten kažkas klausė apie pilvūzus, tai sakykit ar pas mane vieną toks didžiulis 🙈 aš jau pradedu galvoti gal kokie skysčiai kaupias
Kadangi antras vaikelis, tai normalu 😁 pas mane tai irgi per visą pilvą kalnas, iki krutinės☺️
EglesD parašė:
Viską praktiškai nešioju, tik kai užsidedu džinsus ar kelnes su gumute susisegu ir ilgesne palaidaine užsidedu.
Kaip su gumute užsegat?🤔 galvoju taip pat padaryti😄
Saule87 parašė:
Kaip su gumute užsegat?🤔 galvoju taip pat padaryti😄
Pasidalinsiu dar vienu pregnancy hack, manau patogiau nei su gumele džinsus segtis. Nors sunkiai tą įsivaizduoju 😅
Kadangi jokios kelnės nebetinka, pradėjau nešioti nėščiujų. Medžiagos perteklių po krutine susirenku su plaukų gumyte ir arba susikišų į kelnes užlenkusi arba su liemenėle prispaudžiu, kad nestyrotų.
Va taip ir gyvenam 😂
Minimalistė parašė:
Pasidalinsiu dar vienu pregnancy hack, manau patogiau nei su gumele džinsus segtis. Nors sunkiai tą įsivaizduoju 😅
Kazka jau reiks galvoti, nes beveik visos kelnes spaudzia pilva, o nesciuju kelnes smunka😂
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai