Mysan parašė:
Bet kaip įdomiai,kai visoms skirtingai hormonai veikia 🤭😁
Ir visoms skirtingai ir netgi skirtingas pačios nėštumas. Aišku gal aš čia patenkinta giriuosi, o tuoj truktels koks vėmimas. 😁🙈
Mysan parašė:
Bet kaip įdomiai,kai visoms skirtingai hormonai veikia 🤭😁
Ir visoms skirtingai ir netgi skirtingas pačios nėštumas. Aišku gal aš čia patenkinta giriuosi, o tuoj truktels koks vėmimas. 😁🙈
Sveiki,
Pagal mm skaičiavimus dabar 5sav, terminas sausio 4 d. Pirmas nėštumas, baisu dėl visko. Pradedant nuo to, ar vaikelis vietoje.. Pas gine 05-21 d. Nežinau kaip ištversiu iki to, kažkokiu būdų neišsikrausčiusi iš proto. Gal galite patikslinti, kodėl negalima sedėti sukryžiavus kojų? Nes tik dabar pamačiau.. O tikrai sedėjau daug.. Tai dabar jau reikės save kontroliuoti.
Ir dar, man jei paskauda pilvo apačią, tai dažnhiausiai kairėje pusėje. ar tai normalu?
volunge25 parašė:
Sveiki,
Pagal mm skaičiavimus dabar 5sav, terminas sausio 4 d. Pirmas nėštumas, baisu dėl …
Sveika prisijungusi 😉. Mano terminas rodo sausio 6d ,pas gine man taip pat 21d panašu,kad lauksim kartu 😉. Tik aš jau buvau pas gine kuri patvirtino ,kad viskas vietoje. Iki tos 21d laikas slenka ir man,bet sulauksim 😉
Bona parašė:
Sveika prisijungusi 😉. Mano terminas rodo sausio 6d ,pas gine man taip pat 21d panašu,kad lauksim kartu 😉. Tik aš jau buvau pas gine kuri patvirtino ,kad viskas vi…
Blemba.. Tai gal ir man nueit anksciau, kad patvirtintų? tik vienas blogumas, kad dirbu gydymo įstaigoj, tai bijau kad kalbos iseis labai greit🙈 Plius pas mus cia nekazka tos gydytojos, senos kaip pasauliai. Planavau vazineti i kita miesta.
volunge25 parašė:
Blemba.. Tai gal ir man nueit anksciau, kad patvirtintų? tik vienas blogumas, kad dirbu gydymo įstaigoj, tai bijau kad kalbos iseis labai greit🙈 Plius pas mus cia n…
Ta pati bėda su ginėm. Taip pat planuoju lankytis kitame mieste papildomai. 😉 O Jūs ,kad nebūtų pletkų irgi galit kur privačiai nueiti jei leidžia galimybės. 😉
Bona parašė:
Ta pati bėda su ginėm. Taip pat planuoju lankytis kitame mieste papildomai. 😉 O Jūs ,kad nebūtų pletkų irgi galit kur privačiai nueiti jei leidžia galimybės. 😉…
Privačiai eisiu kitam mieste.. O čia, kad ir pradžiai, pas mus visi kas valdiškai, tie ir privačiai dirba, tai nieko gero🫣😁 Nu reiks su pažįstama akušere pakalbet
volunge25 parašė:
Privačiai eisiu kitam mieste.. O čia, kad ir pradžiai, pas mus visi kas valdiškai, tie ir privačiai dirba, tai nieko gero🫣😁 Nu reiks su pažįstama akušere pakalbet…
Ir šiaip, turiu kažkokių kvailų baimių.. Ir daug. Iki tokio lygio, kad kodėl mums taip greit ir lengvai pavyko🙈 Nors blaiviu protu suprantu, kad reikia tik džiaugtis..
sun1234 parašė:
Mamos, kvailas klausimas... Šiandien nusiplikiau ranką verdančiu vandeniu, išoko pūslė. Kaip ir vaisiui neturejo pakenkt Skausmą kentėsiu, svarbu nebūtų kokiu sąsa…
Eina sau 😔 greito gyjimo 🌻. Gal pasikonsultuoti reiktų su medikais? 🤔
105 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai