Mada2 parašė:
Kelinta savaite jums suplanavo cezari? Man ziaurus nerimas del rando plysimo rizikos, laukiuosi trecio po dvieju cp. ar nestumo eigoje kazkas jums tikrino randa? Ar…
Labai skaudejo randa gale. Buvau klinikose 37 savaite su siuntimu guldyti, apziurejo - sako- del vaiko brandos laukiam iki 39 savaites, gulekite namie. Tai as ir nebevaiksciojau praktiskai, nes nuo skausmo nepaejau.. pasirodo, operacijos metu paaiskejo, kad randas jau buvo prasiskyres ir taip isplonejes, kad raumens nebeliko, tik pleve 😱 taip sake operavusi daktare. Kad per ta pleve matesi vaisiaus vandenu maisas net 🤦♀️ kad bet kada galejo plysti gimda. o prikankino, lauke iki paskutines minutes. Kadangi nesitariau su joku daktaru (kas mano atveju labai nepasiteisino.. o gaila..), tai delse, pagulde 39 sav i patologini ir dar ne is karto operavo, nes buvau "neitraukta i plana", nors su siuntimu atvaziavau 39 sav operacijai. Tai galiausiai, kai dvi dienas jau net nakti vartytis nebegalejau is skausmo, tai "suplanavo" mano operacija kitam rytui. Padare 39+2. Va tokia mano patirtis.. ne kokia. Bet nebutinai Jums taip turi buti.