Amadeja. parašė:
Pas mane nuotaikos chierovos.
Sustiprintas pries tau buvusiu variantas :).
Panikuoji? Kas yra?
Amadeja. parašė:
Pas mane nuotaikos chierovos.
Sustiprintas pries tau buvusiu variantas :).
Panikuoji? Kas yra?
Pinote parašė:
Aš tai valau namus kasdien, paviršius dezinfekuoju tokiu spiritiniu purškikliu. Jis yra ne iš tų dezinfektantų, skirtas šaldytuvų lentynoms ir gyvūnų reikmenims dez…
Jeigu parsineši virusą namo, tai dezinfekuok kiek nori. Kokiu tikslu tai darai, jeigu nesilanko niekas? Ar, kad pačiai ramiau būtų? Vidinę dezifekciją irgi pasidaryt reikia tada
Laukinė.. parašė:
Panikuoji? Kas yra?
Tai ne panika. Greiciau kazkoks misinys to kas pasaulyje dedasi, to kaip pasikeite elementarus dalykai ir nezinomybes kas toliau bus...
Tai net su tevais pasimatyt neiseina, nuvaziuot i pirti...
Pirma diena koju raumenis skaudejo ir kazkiek viduriavau, temp 37,6
Antra diena galvos skausmas, vakare kuteno gerkle, sulaikiau kosuli - uzpurksdama, daugiau kosulio nekilo! 37.3
Trecia diena lyg ramu. Vaiksciojau namie su kauke ir iklotu (kaip kazkuri rase) ilasinus i ji arbatmedzio alieju.
Ketvirta (siandien), su kauke sunku kvepuot, nusiemiau. Kvepuojant lig degina gerkle, matyt busiu issausinus su aliejum🤦🏼♀️ Gerkle kazkiek paraudonavus!
bitteriuska parašė:
Antra diena galvos skausmas, vakare kuteno gerkle, sulaikiau kosuli - uzpurksdama,…
O namiškiai kaip?
Tija_ parašė:
O namiškiai kaip?
Kol kas ramiai
bitteriuska parašė:
Kol kas ramiai
Bet tai nesaugu kaip... net neįsivaizduoju kaip reiktų šeimą apsaugoti, jeigu susirgčiau ...nors kol simptomai išlystų - tai turbūt jau ir ta korona būtų pasidalinta
bitteriuska parašė:
Antra diena galvos skausmas, vakare kuteno gerkle, sulaikiau kosuli - uzpurksdama,…
Man panasiai buvo. Pradzioj raumenu skausmas, vos galejau atsikelt, jegu 0, pilvo skausmai, kazkiek pan i viduriavima, veliau sloga, gerkles skausmas, ziauriai uzgulus nosis ir pasunkejes kvepavimas nakti, kosulys sausas (nestiprus). Temperatura kartais iki 37,2, galvos skzusmas stiprus, vienu metu dingusi uosle (nors siaip pas mane ji lb.astri). Ir truko pora sav tikrai. Na, bet pradzia vasario pab, tai niekaip ne corona
Amadeja. parašė:
Vaikams irgi +- kazkas buvo. Vienam temperatura iki 37,2, kitam iki 37.
🙏
12 testuotojų vertinimai
16 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai