Skaiste parašė:
mane isvis mama sake nuo men karves pienu maitino...
taip juk nebuvo misinuku,viska gamindavo su karves pienu.
Skaiste parašė:
mane isvis mama sake nuo men karves pienu maitino...
Ddrauguze parašė:
na as jau is ligonines virtuveles pienuko uzaugau
ir kaskur misinuko kaskokio gaudavosake eidavo prie autobusu stoties jonavoj pirkt mama
o brolis jauniausias, tai jau su similacu uzaugo
seip as nematau reikalo skubet su karves pienu
db darau dar dauguma kosyciu su misinuku, ir tik i darzovienes kaikurias ipilu pienuko, sviestuko idedu ar grietines
Skaiste parašė:
wa wa.. sake paskui jau kai kokie 6 men buwo tai net newirindawo, pameldzia perkosia is man iskart![]()
Taip tais laikais taip buvo ir niekas nenumirė, nebėrė. O dabar deja, vis dažniau vaikai turi alergijas viskam.
Jarmina parašė:
Taip tais laikais taip buvo ir niekas nenumirė, nebėrė. O dabar deja, vis dažniau vaikai turi alergijas viskam.
tai kad neaisku, kaip tas pats pienas gaminamas... ne taip kaip kaime, pamelze isvirino ir gerk, zinai is kur ir koks jis, o is pakelio, neatidaryk pakuotes padek ant saules ir dar nesugis... neitiketinai labai skanus anglijoj pienas... bet neduok D uzsigersi kokio pasmirdusio, tai apsivemt galima
cia mano mamos zodziai:ko daugiau ismyslu tuo daugiau vaikai lygoniais daromi.Jarmina parašė:
Kasharas parašė:
tai kad neaisku, kaip tas pats pienas gaminamas... ne taip kaip kaime, pamelze isvirino ir gerk, zinai is kur ir koks jis, o is pakelio, neatidaryk pakuotes padek ant saules ir dar nesugis... neitiketinai labai skanus anglijoj pienas... bet neduok D uzsigersi kokio pasmirdusio, tai apsivemt galima![]()
jis dar nuo plastikinių butelių prasmirsta.
Jarmina parašė:
soncik, o kelis kartus ir kokias košes mažasis valgo?
ryte apie 10 valgo dideli bliudA KOKIU NORS KRUOPU KOSES.AVIZU,GRIKIU,RYZIU,5 GRUDU .VERDU ANT VANDENS IR BLENDERIUOJU SU MISINUKU.TADA APIE 2 VAL DARZOVIENE SU MESYTE-IRGI NEMAZA DLIUDA SUVALGO,APIE 4.30 PASIMEGAUJA VAISIU TYRELE,KARTAIS IR dviem IR APIE 7 SAUSAINUKUS ISTRINTUS SU MISINUKU BEI BANANA......na ir aisku intarpuose papulis
Kasharas parašė:
tai kad neaisku, kaip tas pats pienas gaminamas... ne taip kaip kaime, pamelze isvirino ir gerk, zinai is kur ir koks jis, o is pakelio, neatidaryk pakuotes padek ant saules ir dar nesugis... neitiketinai labai skanus anglijoj pienas... bet neduok D uzsigersi kokio pasmirdusio, tai apsivemt galima![]()
pas mus galima uzsisakyti,kad anksti rytais atveztu ir prie duru paliktu stiklini pieno buteli.ten kazkur susimoki ir jie kasryta vezioja sviezia piena.
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai