Gabesin parašė:
Sveikos! Liepos 1d AGN 2 skyriuje pagimdžiau mergytę. Noriu atsiliepti apie personalą - viskas buvo tiesiog puiku! Gaila nežinau gimdymą priėmusios akušerės pavardė…
Aš pirmąjį gimdžiau pas Jankauską, tikrai super gydytojas 🤗
Antakalnio g. 57, VilniusGabesin parašė:
Sveikos! Liepos 1d AGN 2 skyriuje pagimdžiau mergytę. Noriu atsiliepti apie personalą - viskas buvo tiesiog puiku! Gaila nežinau gimdymą priėmusios akušerės pavardė…
Aš pirmąjį gimdžiau pas Jankauską, tikrai super gydytojas 🤗
Popcorn parašė:
aš čia tokį gal kvailoką klausimą užduosiu, bet kaip pasirinkti kuriame skyriuje gimdysi? Ten skirtingi įėjimai į patalpą ar kas? Pirmą kai važiavau gimdyti, tai ni…
Tas pats įėjimas 🙂 tiesiog aukštai skiriasi. Manęs abu kartus paklausė apžiūrų kabinete, ar noriu į kažkurį konkretų skyrių. Jeigu neklaus, užklauskite pati, jeigu norite į kažkurį konkretų.
Popcorn parašė:
aš čia tokį gal kvailoką klausimą užduosiu, bet kaip pasirinkti kuriame skyriuje gimdysi? Ten skirtingi įėjimai į patalpą ar kas? Pirmą kai važiavau gimdyti, tai ni…
Aš irgi vakar gimdžiau, tai kur buvo vietos ten ir vedė, nes viskas buvo baisiai perpildyta tiek gimdyklos, tiek palatos. Bet šiaip, kai nėra tiek daug gimdančių, tai kiek žinau priėmime paklausia į kurį skyrių norėtumėt
Popcorn parašė:
Taip, paantrinu atsakiusioms, jog tuo atveju, jei apytuštė ligoninė, tai paklausia ar turit pageidavimų specialių. Manęs klausė ir aš pasakiau, kad man nėra skirtumo, bet norėsim privačios palatos, jei yra galimybė, tai tegul veda kur tuščiau, tai ir pasakė, kad "žinokit tuštoka pas mus dabar visai, tai gausit privačią be problemų". O pasirodo va liepos 1d. galiausiai net 12 vaikiukų gimė!🫢
Blonde1 parašė:
Sveikos, kaip dabar yra su kaukėm bei lankymu AGN? Gimdyt už 3.5 sav o jau baisu daros kad vėl bus kaip 2020 gimdyt su kaukėm, jokių lankymų...![]()
Gimdžiau neseniai, tai prašo užsidėti kaukę, bet kai prasidėjo stipresni sąrėmiai - nusiėmiau ir niekas nieko nei žodžio nesakė. Palatoje, tai per tris dienas tik viena gydytoja atėjus paprašė, kad užsidėčiau
Lankyti gali tik šeimos nariai, išskyrus vaikus (iki tam tikro amžiaus, man atrodo), bet šitas dėl vaikų, tai dar ir prieš pandemija buvo
Daive parašė:
Gimdžiau neseniai, tai prašo užsidėti kaukę, bet kai prasidėjo stipresni sąrėmiai - nusiėmiau ir niekas nieko nei žodžio nesakė. Palatoje, tai per tris dienas tik v…
Negali mažiukai lankyt?
ačiū🤗 tai gimdyt realiai su kauke jau dabar reikia???😯
1 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai