Forz parašė:
Smulkūs atsuktuvukai, rinkinukas mažesnis už delną, bet manau praverčiantis daigtas. Kokybės dar neteko patikrint.
Atkreipkit demesi i pirmos nuorodos issamu pavadinima, paspaudi, o ten atsuktuvai
Forz parašė:
Smulkūs atsuktuvukai, rinkinukas mažesnis už delną, bet manau praverčiantis daigtas. Kokybės dar neteko patikrint.
Atkreipkit demesi i pirmos nuorodos issamu pavadinima, paspaudi, o ten atsuktuvai
KristinaV. parašė:
Atkreipkit demesi i pirmos nuorodos issamu pavadinima, paspaudi, o ten atsuktuvai![]()
![]()
Greiciausiai anksciau kazka kitka pardavinejo..
Del disputu dar. Uzsisakiau apyranke su kuponais. Pardavejas pasiule dar ka nirs uzsisakyt, kad ale tuo paciu siuntiniu issiustu ir pan, matyt neapsimokejo tos apyrankes siusti, bet as atsakiau, kad man daugiau nieko nereik. Na issiunte jis ja atseit. Dukart pratesinejo laika, tada as iskeliau disputa, o pardavejas paprase atsaukt disputa, prizadejo issiust pakartotinai apyranke su dovanele. Ai galvoju 3 baksai, bala nemate, plius daug atsiliepimu su foto buvo. Atsaukiau. Praejus vienam menesiui nutariau parasyti additional feedback, kad apyrankes negavau ir tt, pardavejas melagis ir ka, sekancia diena gavau ta apyranke, bet jau negaliu parasyti isteisinancio komentaro :)))) pasirodo, buna ir ne melagiu tu kinuku
Rutuli parašė:
https://youtu.be/jHCa8_pwz08
Ir mane domina sitas dalykas
lydekaite parašė:
Ir mane domina sitas dalykas![]()
Aš vistik , vargais negalais užradau, su mažiuku, atskirai tik jo vieno nerandu ,
bet jei jis toks didelis kaip video
tai gerai būtų
Rutuli parašė:
Bent programėlėje tai šiandien kėliau disputą, pavyko, kaip visada, be trigdžių
Aciu, pabandysiu per mob, nepagalvojau
Rutuli parašė:
Aš vistik , vargais negalais užradau, su mažiuku, atskirai tik jo vieno nerandu ,bet jei jis toks didelis kaip video
tai gerai būtų
tai rašo tas didysis 28 cm, tai gana didelis
nu man tai ji ten žiauriai apsikirpo, labai matosi iškandžiojimas
Mergaitės, čia normalu, kad iškėlus disputą kelias dienas tylu ir nieko nevyksta. Vienas tas pardavėjas pasiūlė siųst prekę iš naujo, aš nesutikau tai tyla jau 3 diena. O kitam iškėliau už 2 vaikiškas striukes likus dienai iki laiko pasibaigimo, bet irgi trečia diena niekas nevyksta
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai