soniqa parašė:
nu tikrai neturetu to prasyt, keista kazkaip![]()
Tai va man ir keista, ir kazkaip nesinori savo asmeniniu duomenu kaip paso kopijos jiems siusti
soniqa parašė:
nu tikrai neturetu to prasyt, keista kazkaip![]()
Tai va man ir keista, ir kazkaip nesinori savo asmeniniu duomenu kaip paso kopijos jiems siusti
juraciukasss parašė:
Nesamone kazkokia, kad to praso... pabandyk vyro kortele atsiskaityt![]()
Bandziau irgi
Tai nurase net du kartus pinigus, atrodo prieme, po to atmete uzsakyma, tada parase, siekiant saugumo prasome atsiusti savo asmens duomenys patvirtinancia kopija ir banko sutarti su korteles numeriu, sakau cia man vienai ar visom, pasirodo man
Jente@ parašė:
Bandziau irgiTai nurase net du kartus pinigus, atrodo prieme, po to atmete uzsakyma, tada parase, siekiant saugumo prasome atsiusti savo asmens duomenys patvirt…
o tu atsiskaitei vyro kortele o alyje uzsiregistravus savo vardu? gal del to gali kilt klausimu jiems
soniqa parašė:
o tu atsiskaitei vyro kortele o alyje uzsiregistravus savo vardu? gal del to gali kilt klausimu jiems![]()
aš visada perkuosi savo vardu, o atsiskaitau vyro kortele, bet dėl to dar niekad neatmetė užsakymo
juraciukasss parašė:
Mes uzsiregistrave vyro vardu, o atsiskaitau is savo korteles, jokiu problemu... kazkas ten vistiek negerai jei praso papildomai...
a, nu jei taip galima, tai tada tikrai jai kazkas negerai
Jente@ parašė:
Bet visada leisdavo ir normaliai budavo, o dabar va kas gaunasi, ir jokio paaiskinimo nieko, tik duomenu reikalauja, jauciu reikes is naujo bandyt prisiregint ir vy…
o tau tik iš vieno pirkėjo taip reikalauja ar iš visų?
Jente@ parašė:
Tai va man ir keista, ir kazkaip nesinori savo asmeniniu duomenu kaip paso kopijos jiems siusti![]()
Gal i koki "fake" puslapi pataikei? Kokia viena raidele puslapio adrese skiriasi ir ten sukciai surinkineja zmoniu duomenis
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai