milda_lu parašė:
Gal matėt kokį kanalą insta ar fb?
Galiu čia sukurti uždarą arba slaptą grupę, jei būtų norinčių 😊
milda_lu parašė:
Gal matėt kokį kanalą insta ar fb?
zvaigzdute5 parašė:
Šiaip ir man nėra skirtumo, su kokio amžiaus mamoms bendrauti, bet dažniausia draugai būna bendraamžiai, o tokio amžiaus besilaukiančių mažėja. Tai aš taip džiaugiu…
Ačiū... Visgi stebuklų būna pasirodo.
Sveikos, man 41, trečias nėštumas. Liko visai nedaug laukti iki susitikimo 🤗 Žinoma buvo nerimo, truputį ir streso, nes genetikė pirma savo nuomonę išreiškė, tik po to tyrimus darė, tai nepasiteisino nei vienas jos teiginys...
Su vyru ir vaikais esame begalo laimingi, laukiame mūsų pagranduko❤️
Artimieji keistai elgiasi: vieni džiaugiasi kartu, kiti apsimeta, kad nieko nevyksta, net nepaklausia apie savijautą, už akių šaiposi, kad ne tokiam amžiuj gimdyti... Na, bet tai jų mintys, jų pasirinkimai...
Dėkoju Dievui už suteiktą galimybę dar vienam vaikeliui būti mama🙏🏻❤️🤗
Dorata parašė:
Kaip smagu, kad pasidalinote savo patirtimi. Pasirodo 40+🤰🤱 yra daugiau nei gali atrodyti ;)
Būtų puiku jei sukurtumėte naują uždarą grupę bendravimui su aiškiomis taisyklėmis, kas gali prisijungti, kad būsimos ir neseniai susilaukusios 40+ mamos galėtų artimiau bendrauti. Ačiū!
milda_lu parašė:
Kaip smagu, kad pasidalinote savo patirtimi. Pasirodo 40+🤰🤱 yra daugiau nei gali atrodyti ;)
Sukūriau 😊
sandrad parašė:
Sveikos.o mes dar vis tebeplanuojam..manau nerimauti dėl aplinkinių reakcijų nereikėtų..bet įsivaizduoju jei mums pavyktų-kokia pvz.darbe būtų reakcija, nes man jau…
Labas būtent,man irgi 43 m bus kai gimdysiu.Daug kas man sakė darykis valyma,kam tau reikia o vyriausi sunai suaugę.Bet aš dabar laukiuosi dukros ir su nekantrumu laukiu kad ją pamatyciau.
Karalienė 81@ parašė:
Labas būtent,man irgi 43 m bus kai gimdysiu.Daug kas man sakė darykis valyma,kam tau reikia o vyriausi sunai suaugę.Bet aš dabar laukiuosi dukros ir su nekantrumu l…
Labas.ar lengvai pastojote,ar reikėjo laiko tam? Kažkaip norėtųsi kuo greičiau, kad pavyktų..nes laikas ne mūsų naudai..
sandrad parašė:
Gal galit pasidalinti kokia jūsų savijauta kai laukiatės kuriom 40++? Ar skiriasi kada laukėtės jausnesniame amžiuje? Ačiū
Kai laukiausi 18m. Ir dabar skiriasi tame kad gal lengiau buvo.Aisku cia kiekvienai skirtingai.Laksciau kaip gazele tada 😅O dabar vos pasliauziu.🤣 Vistiek metai savo daro.Jau ir sanarius skauda ir nugara.Dar paskui maziuka begiot reikia tai sunku.Na kaip sakoma mes mamos viska iskesim del vaiku 😉
galadriel parašė:
Sveikos. Man šį mėnesį 41 sueina. Su dabartiniu vyru esam 7 m. Vyras vaikų neturi, jam čia pirmagimis. Per visą tą laiką niekaip nepavyko susilaukti, turėjom 4 pers…
Ar išsiaiškinote persileidimų priežastis? Aš visokius tyrimus tebedarau, nes turėjau 2. Tyrimai geri, bet buvo rasta ureaplasma parvum bakterija...
1 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai