Aria parašė:
ir dar kas man gali paaiskint, kaip gali but penkiavalente vakcina, as nesuprantu i zmogaus organizma ileidziami 5 skirtingi virusai?
Taip
Aria parašė:
ir dar kas man gali paaiskint, kaip gali but penkiavalente vakcina, as nesuprantu i zmogaus organizma ileidziami 5 skirtingi virusai?
Taip
book parašė:
kad lygiai tokia pati esi ir tu. Tavo pasisakymai yra perdėtai kategoriški. Matai tik juodą arba baltą![]()
Aš į žmones šakėm nebaksnoju ir jų žudikais nevadinu
debilais, puspročiais, zombiais, biorobotais ir kitokiais panašiais žodžiais nesisvaidau. Skiriu medicininius terminus, o pakęs negaliu tik idiotų, ne skiepijančių bendroj grupėj
Su juo man ir nereikia niekuo dalintis. Jis paprasčiausiai daro gėdą ir tiek. Pažįstu asmeniškai, tekę bendraut gyvai n kartų, todėl leidžiu taip apie jį kalbėt. Man jis joks konkurentas. Savo kailiu įsitikinau, kad apsisprendimas yra grynai sąmoningumo reikalas ir žmogų debilu apšaukdamas dar prieš jam prasižiojant tik pradėsi atmetimo reakciją. Tad mes net nepanašūs
Mary.S parašė:
Aš į žmones šakėm nebaksnoju ir jų žudikais nevadinudebilais, puspročiais, zombiais, biorobotais ir kitokiais panašiais žodžiais nesisvaidau. Skiriu medicininiu…
Tai kad vadini
zazuzulu parašė:
Tai kad vadini![]()
Gal nukeliauk į "Skiepai, vaistai ir ligos" ir pabandyk žodį pasakyt. Sužinosi, kas yra fanatizmas
Sutaršys kaip šiltą vilną, užvers tokiais klausimais, kad nė nebaigus skaityt pati savo noru keliausi lauk
Mary.S parašė:
Gal nukeliauk į "Skiepai, vaistai ir ligos" ir pabandyk žodį pasakyt. Sužinosi, kas yra fanatizmasSutaršys kaip šiltą vilną, užvers tokiais klausimais, kad nė n…
Tai ko i tokia tema eit?
Galvoju, jei žmones vienija viena bėda/idėja, turėtu palaikyt vieni kitus, o kai dar ir tarpusavy draskosi, tai geru rezultatu tiketis nera ko..
Labai gaila.
BonBon parašė:
Tai ko i tokia tema eit?Galvoju, jei žmones vienija viena bėda/idėja, turėtu palaikyt vieni kitus, o kai dar ir tarpusavy draskosi, tai geru rezultatu tiket…
Manęs tai ten seniai nėra ir nežadu sugrįžt. Nenoriu su jais nieko bendro turėt. O info galiu susirast kur nors kitur. Ne karvę kainuoja
Laida prasisuko eilini karta "pigiai", be jokiu pastangu, padare tai, kas jiems svarbiausia - sou. Kol negris i eteri Ruta Janutiene, tai turbut nieko rimto ir teisingo nebus ta tema. Vis perziuriu is naujo nuotaikai pakelti
tv.lrytas.lt/?id=13976378181397373557
laracka parašė:
Mamytes kurios atsisaket skiepu dar budamos pogimdyviniam skyriuj, ar labai ten sudetinga isaiskinti tom sesutem , kad apsisuktu ir keliautu kuo toliau su savo skie…
Pas mus iskarto po gimdymo,kai issiveze vaikuti apziurai tetis kartu buvo ir paaiskino,kad vaiko neskuepysim.atklause morala kaip gerai teberkulozes skiepas ir kad pilna serganciu.vel gi pasirase atsisakyma nuo skiepu. O seip ateinantys vizituoti gydytojai nuolatos kartojo,kad mes neskiepijam vaiko,lyg patys nezinotume
o ir is paskui atejusiu lankyt i namus sesuciu visada buvo keistas ziyrejimas i mus,kad neskiepijam
gerai kad kol kas musu gydytoja nereaguoja,kad neskiepijam,gal sakau pati savo vaiku neskiepijus
tita1 parašė:
Pas mus iskarto po gimdymo,kai issiveze vaikuti apziurai tetis kartu buvo ir paaiskino,kad vaiko neskuepysim.atklause morala kaip gerai teberkulozes skiepas ir kad …
sveiki,o jus isvis neskiepijote nei viena vakcina??ir vitamino K atsisaket?
Klausiu nes mums aktuolu,noretume apsieiti be jokiu vakcinu..
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai