Saulė saulė parašė:
Sveikos, gal jau pradėjote krautis vaikučiui rūbelius į ligoninę? Jeigu taip tai ar daugiau dedatės nei reikėtų atsargai? 🙂
Yra toks sarasas ka detis i ligonine. Gal kuriai pravers. Aisku viskas koreguojama
Saulė saulė parašė:
Sveikos, gal jau pradėjote krautis vaikučiui rūbelius į ligoninę? Jeigu taip tai ar daugiau dedatės nei reikėtų atsargai? 🙂
Yra toks sarasas ka detis i ligonine. Gal kuriai pravers. Aisku viskas koreguojama
Saulė saulė parašė:
Aš su pirmagimiu įsidėjus buvau turbūt tuos rekomenduojamus 3-4, šį kartą įsidėsiu pora vienetų daugiau, kadangi rūbeliai vietos daug neužima, tai tikrai nepamaišys🙈 sugebėdavom keisdami pampersą vis ištepti, ar plaunant užpakaliuką sušlapinti, aišku abiem su vyru buvo pirmas vaikutis, tai ir tų įgūdžių trūko.
Saulė saulė parašė:
Pradėjau , pirma sau viską susidedu , tai ką papildomai imu tai rūbai sau , nes su pirmu pritrūkau . Vaikui papildomai neimsiu tiek kiek parašyta internete tiek ir imsiu . Nes mano uošvienė pamenu su pirmu atvažiavo sako tik daug nereikia , ir aš jos paklausiau ir išėmiau ir tada pritrūkau rūbelių .
As siandien issitraukiau vaiko rubelius 56 dydzio... nu nesuprantu ar galejo jis toks maziukas buti (bet jis netilpo i juos, nes gime 56 cm) ... net permatavau su metru rubus - bet tikrai niekaip negaunu 56cm
tada naujus neskalbtus ka turiu 68 cm pamatavau - irgi nera 68 cm - gal kazkaip kitaip matuojami nei per visa ilgi...
Ano-mis parašė:
As siandien issitraukiau vaiko rubelius 56 dydzio... nu nesuprantu ar galejo jis toks maziukas buti (bet jis netilpo i juos, nes gime 56 cm) ... net permatavau su m…
Tai cia vaiko ugis, ne drabuziu ilgis.
Uoga13 parašė:
O kaip galvojate ar 50 dydžio bus reikalingi rūbeliai ar tik nuo 56?
Zinokit ziurekit pagal savo seima kokie vaikai gimsta. Nes buvau jau pasakojus, kad pirmagimis gime 56 cm ir ji vos ispraude i 56 dydzio drabuzius. Vyras leke namo atvezt 62 dydzio. Laime buvom susiruose viska
busgeriau parašė:
Tai cia vaiko ugis, ne drabuziu ilgis.
Logiska
reiks nusipirkt gal kazka dar kad paziuret ar cia normalus ne kokie sutraukti tie mano turime rubeliai. Nes tikrai dydis nustebino.
17 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai