meilutia parašė:
zhannulka koks mazas laiko tarpas tarp tavo vaikuciu bus![]()
na taip
auginsiu pametinukus
nes maziukas mano gime 2011-06-11 ir sis turetu gimt 2012-06-21
meilutia parašė:
zhannulka koks mazas laiko tarpas tarp tavo vaikuciu bus![]()
na taip
auginsiu pametinukus
nes maziukas mano gime 2011-06-11 ir sis turetu gimt 2012-06-21
Paliukė parašė:
Labas rytasAs vakar taip buvau nusiteikusi siandien laukuty palkstyti su savo suniukais, grynu oru pakvepuoti, bet atsikeliu ryte - neprakalbu... nosis varva, gerkle skauda... jau vakar buvo lyg ir gerai. Vyras sako "sugebek tu man per nakti namie taip susirgti"
![]()
na vat kaip negerai...ziurek gydykis ir nesirg daugiau
man irgi nesenai taip buvo,bet kazkaip laiku spejau greipfrutu ekstrakta gert ir nuo gerkles tabletes ciulpt tai jau po paros atsigavau
vanilje parašė:
kaip fainai Zhannulka.. jus 2ra iskart pkanavot ar gavosi netyciukas
![]()
?
mes planavom kai maziukui bus 1metukai,tada ''daryt'' antra vaikeli,na bet kazkaip vat gavosi kad anksciau angeliukas panorejjo pas mus ateit...tai gi netyciukas antras leliukas
Autumn parašė:
www.ebay.co.uk/itm/MATERNITY-PREGNANCY-NURSING-SUPPORT-BODY-PILLOW-COVER-/380369947969?pt=UK_Baby_Maternity_Pregnancy_MJ&var=&hash=item9758b81dbbIs ebay nusipirkau, ji ta tiesi, bet zinok ir susilenkia ir gali pasidaryti tokia lenkta, kaip kazkurios mergaites ziurejo lietuviskam puslapi.
Ryt jau bus atsiliepimas
![]()
Noriu ir as tokios pagalves, bet speju jog ji didele ir atsiuntimas kainuotu daugiau nei pati pagalve...
meilutia parašė:
oho kaip sauniaimanoji gime 2011 sausio 31 dbr nusimato 2011 birzelio 20 tai truputi viresne panele bus
![]()
na taip
bet irgi maziuke bus
Zhannulka parašė:
na vat kaip negerai...ziurek gydykis ir nesirg daugiauman irgi nesenai taip buvo,bet kazkaip laiku spejau greipfrutu ekstrakta gert ir nuo gerkles tabletes ciulpt tai jau po paros atsigavau
![]()
As prisibijau nestumo metu vaistukus gerti
pirmas nestumas, nezinau ka galima, ko ne
gydytoja liepe gerti sinupreta, kazin nieko baisaus?
Paliukė parašė:
As prisibijau nestumo metu vaistukus gertipirmas nestumas, nezinau ka galima, ko ne
gydytoja liepe gerti sinupreta, kazin nieko baisaus?
na as irgi kai pirmo vaiksciojau geriau...tai matyt galima...as tai dabar namie visada turiu CitroPlius(tai yra greipfrutu ekstraktas) ji tai zinau kad tikrai nestukem galima
9 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai