Tyliai_AV parašė:
Ikeliu savo grafika tevu-darzelis.lt/rk50020@1312118e203 NT nieko dar nerodo, tikslaiu rodo, bet tik viena riebu pagaliukaSiandien pasirode gausios ir l…
o gal cia pas tave implantacinis tepimas
Tyliai_AV parašė:
Ikeliu savo grafika tevu-darzelis.lt/rk50020@1312118e203 NT nieko dar nerodo, tikslaiu rodo, bet tik viena riebu pagaliukaSiandien pasirode gausios ir l…
o gal cia pas tave implantacinis tepimas
Choco_girl parašė:
Pirmus 2 priskirk prie teigiamų.
Aciu uz komentara...tai jei teigiami, temperatura jokios ov man nerodo...bandysiu toliau testuotis.
Tavo kiausinukas grazus
dalytex parašė:
Jeigu menesines reguliaros ir buna kiaušinio baltymo gelivės, tuomet patarčiau testukus pradėti daryti atsiradus toms gleivėms
Jau nebepastebiu tokiu aiskiu gleiviu, tik sliduma... is bt suprantu, kad ov buvo, o mm tai nesuprasi, 28,29,32,34
tevu-darzelis.lt/rk37440@131220b83ea 2 kalniukai
Na ir prirašėt šiais metais
Paskaičiau, kad kai kurios kelis mėnesius nesulaukusios II brukšniukų NT jau nusivilia tuo, bet pagalvokit kaip jaustis toms, kurios metais negali pastoti? Vaikai ateina tada, kai jiems reikia, o ne tada, kai mums reikia. Mėgaukitės gyvenimu ir sulauksite savo stebuklų, o jeigu ir po daugybės bandymų nepavyks, juk galima savo motinišką meilę padovanoti likimo nuskriaustiems vaikučiams. Išeitis visuomet yra
Mano tėvai turėjo problemų su vaisingumu, gimiau po 5 metų pastangų ir jau gan vėlyvame amžiuje (pagal tuos laikus). Taip, kad nenuleiskite rankų
ir svarbiausia – negyvenkite tik tuo tikslu, kad būtinai turite pastoti
j.viktorija parašė:
Labas rytas, mergaites, pirma menesi naudoju ov testukus, tai kas daugiau patyrusios, gal galit man padet susivokt, kas cia darosi , pirmas darytas testas 12 cd is …
j.viktorija, aš pirmuosius du priskirčiau vaiduokliams. Hmz.. ar tikrai testuojies pagal taisykles, t.y. ~2-3 val. negėrusi, maždaug panašiu metu? Nes iš principo, tai labai svarbu siekiant lyginti rezultatus. Šiaip po vaiduokliukų turėtų dar ryškėti pirmoji juostelė. Prieš (1-2 paros) turėtų pirmoji susilyginti arba būti dar ryškesnė už antrąją juostelę..
Įkeliu savo rezultatus palyginimui (OV buvo 13-14cd)

[email protected] parašė:
sveikos norejau paklausti jau pakilo bkt tai cia ivyko o , ar kaip ? jauciu durna klausima uzdaviau bet as nelabai suprantu![]()
Įdėk grafikėlį bus paprasčiau pakomentuoti, nes pakilus turi išsilaikyti temperatūra, tada užskaitoma ov
wikte parašė:
Įdėk grafikėlį bus paprasčiau pakomentuoti, nes pakilus turi išsilaikyti temperatūra, tada užskaitoma ov![]()
as seniau zimedavau matuodavaus , bet nustojau , sendien galvoju reik pasimatuoti paziureti kokia temp rode 37,0 nes jauciau kad pilva maudzia .
12 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai