vredna parašė:
Mano kaklelis jau atsidarineja, zodziu jau galiu bet kada pagimdyt. Diena prie dienos taip ir tempiu guledama.
Laikom laikom kojytes suspaude !
Ar sake kiek cm atsidare?
vredna parašė:
Mano kaklelis jau atsidarineja, zodziu jau galiu bet kada pagimdyt. Diena prie dienos taip ir tempiu guledama.
Laikom laikom kojytes suspaude !
Ar sake kiek cm atsidare?
vredna parašė:
O tu ligoninej guli? Kiek tavo maziukai sveria? Laikykis!
Jo as ligoninej, nematavo tiksliai kiek atsidare, bet jau matosi vandenu pusle.
Tai ka as zinau, po apziuros praejo 5dienos, kas diena tikiuosi kad dar ta diena negimdysiu.
Siaip kai jau virs menesio tik guliu ir zinojau kad padetis tik blogyn o ne geryn, tai nebepanikuoju, prisiskaiciau laimingu istoriju ir dziaugiuosi kiekviena pratempta diena.
Sveriam apie 800 ir 750
vredna parašė:
Tai ka as zinau, po apziuros praejo 5dienos, kas diena tikiuosi kad dar ta diena n…
Teisingai! Mes irgi su vyru kiekviena diena uzskaitom kaip didziausia laimejima! Darbe pas mane irgi visi dziaugiasi auganxiu savaiciu skaiciumi
O kas belieka, tik gyventi, laukti ir tiketis!
vredna parašė:
Tai ka as zinau, po apziuros praejo 5dienos, kas diena tikiuosi kad dar ta diena n…
Nemazai jau sveriat kaip tokio laiko!!!
vredna parašė:
Na jo, del svoriu ir as dziaugiuosi, dabar jie mazdaug i savaite 100g priauga, tai kad ir viena diena vis i pliusa keliais gramais.
Paskui priaugines daugiau
Maniskes nuo 26 iki 28 savaites priaugo po 400-500 gramu
Net akys ant kaktos issoko kai pamaciau
laumute parašė:
Mane irgi pagulde siandiensake jei iki ryt istversiu, dar ir ilgiau nesiosiu. Laikau kumstukus.
Kodėl paguldė?
laumute parašė:
Mane irgi pagulde siandiensake jei iki ryt istversiu, dar ir ilgiau nesiosiu. Laikau kumstukus.
Laikykites!
7 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai