erikadzi parašė:
As irgi prasysiu epidiuro, zinoma jei duos. Nes kai paklausiau, sako nu pirma pabandysi paracetamolipaskui injekcija i koja o apie epidiura nieko nebeatsake
![]()
Leidzia rinktis, galit gas&air, morfino arba epidiuras
erikadzi parašė:
As irgi prasysiu epidiuro, zinoma jei duos. Nes kai paklausiau, sako nu pirma pabandysi paracetamolipaskui injekcija i koja o apie epidiura nieko nebeatsake
![]()
Leidzia rinktis, galit gas&air, morfino arba epidiuras
erikadzi parašė:
![]()
O gal visai jo neprireiks ir puikiausiai išsiversot ir be epidūro
nenusiteikit iš anksto nežinodama, kaip bus..
Beje, koks svoris vaiko?
Mano pirmas visiskai be nieko, antra su epiduru, trecias tik gas&air plius skatinant. Visi gimdymai ganetinai greiti. Tikrai galima viska be epiduro iskesti. Bent jau man net po visiskai jokio nuskausminimo nedingo noras turet dar vaikuciu. Skatinant saremiai skaudesni ir daznesni ( irgi ne visom), bet kuo puikiausiai tik su dujom gavos. Epiduras man nepatiko. Zinoma, kiekvienos skausmo skale skirias. Manau matysit pagal situacija, kaip visa veikla bus, gal letai atsidarines, kankins skausmai, tai tokiu atveju is kart pasiprasykit
Rūtelėlė parašė:
O gal visai jo neprireiks ir puikiausiai išsiversot ir be epidūronenusiteikit iš anksto nežinodama, kaip bus..
Na ziuresiu gal tikrai neprireiks epidiuro, bet noriu turet kai atsargini varianta. As tokia trizniotoja esu..
O mazyles svoris 38 sav buvo 4 kg, ir atsimenat kazkada rasiau kad galvyte didele, bet neleido rinktis cezario. Pasake jei neisgimdysiu tada ir operuos... Visi prigasdino cia mane. O uzsakytas skatinimas bus lygiai 41 savaite. Tai turetu mazoji gimt netoli 5 kg... Dar penktadieni patikrino gimdos kakleli, sake kietas, nesutrumpejes (2cm) ir jokia gimdymo veikla neprasidejus. Ir galvyte net ne engaged
nors per skana (38 sav) pasake, kad galvyte isistacius ir jau laaabai zemai.. nesuprasi cia ju blemba. Vienas vienaip sneka, kitas kitaip.
erikadzi parašė:
Na ziuresiu gal tikrai neprireiks epidiuro, bet noriu turet kai atsargini varianta. As tokia trizniotoja esu..
Na, nepanikuočiau dar anksčiau laiko..
o ir echoskopai turi 500g paklaidą, taip kad gal net nebus labai didelė
dabar visos gimdo daug maž 4 kg vaikus, tai nesibaiminkit
Viskas vistiek bus gerai
erikadzi parašė:
Visos sako kad pasimirstatikiuos ir man taip bus. Neatmetu galimybes, kad baigsis cezariu ir man, nes lelyte labai didele. Bet svarbu kad gimtu sveika ir gyva.
As jau kita diena negalejau prisiminti saremiu skausmo :Ddd
Mane skatino ketvirtadieni, o viskas bigesi cezariu sestadieni. Nesivere man nu niekaip. Per 18 val tik 3 cm.. Zodziu.. Pradejau su gas. Kol jau nebegalejau kesti tu saremiu, jau atsibofo. Ne kiek skausmas. Kiek jau uzkniso. Tai emiau epidura. Labai patenkinta del jo. Miegodama sąremiavau
evu-te parašė:
Mamytes, vyras vaziuoja paimti laikino gryzimo dokumento, klausimas ar reik mano paso ar kopija padaryti?
Reikia paso
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai