Taškuota parašė:
ai, nepataikiau :D.
Kaip jautiesi? buvai jau pas gydytoją? aš dar ne. po Naujųjų eisiu. Jei ne NT, ta…
ooo, sveikinimai, daugeja nestukiu
Taškuota parašė:
Kaip jautiesi? buvai jau pas gydytoją? aš dar ne. po Naujųjų eisiu. Jei ne NT, ta…
ooo, sveikinimai, daugeja nestukiu
Smagu
pas mus Columbia, mamų mugėje nusipirkau už 40 lt, tai kol kas patenkinta. Vežiau šiandien tik su pėdkelnėmis ir golfiuku, tai nesušalo. Nors aš bailė, dar dedu vaiką į kailini vokelį, tik jo nesegu, tik šiaip patiestas, tai nežinau ar tas skaitosi. Man atrodo jaukiau ir šilčiau
Taškuota parašė:
Sveikinimai dar vienai nestukei
Lauksim su jumis kartu
aistinas parašė:
Taskuota Banga sveikinu istojus i nestukiu buri:))
Gal jau zinai, ko laukiesi?
Gabrielė___Vln parašė:
Gal jau zinai, ko laukiesi?
ne neziurim mes
nei pirma kart nei dabar mum gimimas kaip stebuklas taip idomiau suzinot gimimo diena kas gims
nors visi stebisi klausineja kas gi
aistinas parašė:
ne neziurim mesnei pirma kart nei dabar mum gimimas kaip stebuklas taip idomiau suzinot gimimo diena kas gims
nors visi stebisi klausineja kas gi
O kaip nestumas - palyginus su pirmuoju?
Gabrielė___Vln parašė:
O kaip nestumas - palyginus su pirmuoju?
siaip ir lengvas beveik nepykino tik svorio gal faugiau turesiu su pirmu buvo viso pliis 10 o dabar jau 9,200yra dar siaip aidku sunku del to kad negali ilsetis kaip su pirmu nes reikia rupintis maziuku,ai dar skirtuma sitas nu toks judrus pilvas kilnojas net o pirmas labai silpnai baksnodavo
aistinas parašė:
siaip ir lengvas beveik nepykino tik svorio gal faugiau turesiu su pirmu buvo viso pliis 10 o dabar jau 9,200yra dar siaip aidku sunku del to kad negali ilsetis kai…
Gal mergaite bus
mano irgi labai kilnodavosi, visas tiesiog banguodavo
aktyvi buvo, tai ir dabar tokia pat, ramiai nepasedi ir nepazaidzia: vis bega, kazkur skuba, o vakare tai isvis - lakstyti pradeda
23 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai