Boružėlytė parašė:
Nežinau, kodėl straipsnio pavadinime "long-lived", kai tyrime maksimalus tirtas laikas yra 11 mėnesių. Išvados iš 18 žmonių ir 11 sveikų kontrolinės grupės... Užsik…
Tai kad nepatyriau
Koronavirusai yra didelė virusų grupė, pirmiausia nustatyta gyvūnams ir paukščiams, o nuo 2019 m. – ir žmonėms. Skaityti
visą straipsnįBoružėlytė parašė:
Nežinau, kodėl straipsnio pavadinime "long-lived", kai tyrime maksimalus tirtas laikas yra 11 mėnesių. Išvados iš 18 žmonių ir 11 sveikų kontrolinės grupės... Užsik…
Tai kad nepatyriau
Domikamo parašė:
Tai kad nepatyriau
Matyt, sumaišiau nikus. Atsiprašau.
Bet kuriuo atveju tokių situacijų, kai užsikrečiama antrą kartą, yra. Kartais antras kartas besimptomis, o kartais va toks: https://www.lrytas.lt/it/laboratorija/2020/10/14/news/antra-karta-sergant-covid-19-sergama-lengviau-jau-yra-atveju-kurie-tai-paneigia-16699259
Boružėlytė parašė:
Yra, pažįstu žmogų kuris sirgo du kartus jau pernai ir šiemet, neskiepyta . Bet antikūnų buvo pakankamai, darėsi vasaros gale ir netrukus susirgo. Abu kartus sirgo nesunkiai.
Boružėlytė parašė:
Skaičiau aš kažkokį mokslinį straipsnį tai antrą kartą dažniausiai užsikrečia medikai ir serga sunkiai arba žmonės turintys susilpninta imunitetą.
Boružėlytė parašė:
Mano vaikai dabar serga netyriau ir net nežinau ar serga,buvom ligoninėj apžiūrėjo ir dabar nesvarbu ar vaikas karščiuoja ar pasireiškia kiti peršalimo simptomai visus priima,tad manau tikrai turėsim daug mirčių ir dar vieną epidemija,nes pažiūrėjus į skaičius kas pasiskiepijo,o kas ne. (Pvz virš 80 metų senukai tik 60% paskiepyti,kai tuo tarpu 16-24 metų amžiaus grupėj daugiau).
Domikamo parašė:
Mano vaikai dabar serga netyriau ir net nežinau ar serga,buvom ligoninėj apžiūrėjo ir dabar nesvarbu ar vaikas karščiuoja ar pasireiškia kiti peršalimo simptomai vi…
Aš ir taip nenaudoja 65+ realiai turėtų būti 90+% skiepyti kad išvengti mirčių tiek . Nes daugiausiai miršta iš tų grupių .
Coda parašė:
Aš ir taip nenaudoja 65+ realiai turėtų būti 90+% skiepyti kad išvengti mirčių tiek . Nes daugiausiai miršta iš tų grupių .
Na aišku yra ir jaunų,kurie turi blogą sveikatą,bet manau turėtų bandyt priversti tuos virš 60 tai bent nauda būtų,o ne paprastus žmones,kurie dar ir dirbantys.
Boružėlytė parašė:
Kai žmogus antrą kartą suserga sunkiau, tai sunku pasakyt, ar tiesiog viruso atmaina bjauresne, ar įvyko antibody-dependent enhancement (ADE). Bet lyg ir nėra su covidu, bent jau sprendžiant iš to, kad milijonai žmonių paskiepytų, o susirgimai jų dažniausiai nėra itin sunkūs. Bet vėlgi, neaišku kaip būtų buvę, jeigu būtų neskiepyti. Labai čia daug neaiškumų dar
Domikamo parašė:
Tai čia kas kiek laiko reiks skiepytis? Eina sau.
Kas pusmetį. Dar galima po pusmečio darytis antikūnų tyrimą, jei rezultatas 35.1 ir daugiau - suformuojamas galimybių testas. Draugė vakar darėsi, buvo 29.1 ir negali gauti gp, reik skiepytis vėl
Viletux parašė:
Kas pusmetį. Dar galima po pusmečio darytis antikūnų tyrimą, jei rezultatas 35.1 ir daugiau - suformuojamas galimybių testas. Draugė vakar darėsi, buvo 29.1 ir nega…
Eina sau😨
5 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai