GyvenantiPuikiai parašė:
O kam? Jis ne tam skirtas. Mm ateina nutraukus jo vartojimą.
Ačiu supratau
GyvenantiPuikiai parašė:
Ačiu supratau
GyvenantiPuikiai parašė:
Ačiu supratau
BagdonaviciuteErika parašė:
Aš kreipiuos i jus patarimo , žinoma aiškino bet visvien iškyla nauju klausimu.
Pradedate gerti duphą 2 dpo, tuomet 13-14 dpo pasidarote testą arba Hcg. Jeigu neigiamas, nutraukiate duphą ir susergate mėnesinėmis. Jeigu teigiamas, geriate toliau iki 12-14 savaitės.
Galbūt jums gydytoja liepė gerti tam tikromis cd dienomis. Aš gerčiau tik po ovuliacijos, nes jis ją gali slopinti.
giedrulisimo parašė:
Pradedate gerti duphą 2 dpo, tuomet 13-14 dpo pasidarote testą arba Hcg. Jeigu neigiamas, nutraukiate duphą ir susergate mėnesinėmis. Jeigu teigiamas, geriate tolia…
Liepe gerti 16-25CD ,
Ames parašė:
Bet gydytojas skirdamas dufą dėl to, kad nepastoji, nesako tęsti, jei nėštumas pasitvirtina![]()
Man labai mazas progesteronas , pries 5men turejau peraileidima ir iki dabar pat nepavyksta mastot
Ames parašė:
Bet gydytojas skirdamas dufą dėl to, kad nepastoji, nesako tęsti, jei nėštumas pasitvirtina![]()
Gerdama duphą, jūs dirbtinai pakeliate progesteroną arba bent palaikote jo lygį. Progesteronas būtinas įsitvirtinti žirniukui. Jeigu nutrauksite, galite pradėti kraujuoti, įvyks persileidimas.
Liepe gerti 16-25CD ,
Koks jūsų ciklas? Kada vyksta OV?
giedrulisimo parašė:
Koks jūsų ciklas? Kada vyksta OV?
39d. Ovuliacija vyksta 18-20cd.
39d. Ovuliacija vyksta 18-20cd.
Jei tikslas pakelti Prg po OV... Tai jūs pradedate gerti dar prieš OV, galite ją slopinti.
Galbūt čia ciklą gydytoja siekia sutrumpinti?
5 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai