Naktis parašė:
Kazkaip nenoreciau tiketi,kad pasitikrinus galima persileisti ir pan,kenkti. Ypac pradzioj juk buna,kad ir ne vietoj isitvirtina,reik zinoti,reik ir tikrintis.
Tai taip.. Juk to vaginalinio nekisa kazi kiek kad ten viskas susijudintu.
Naktis parašė:
Kazkaip nenoreciau tiketi,kad pasitikrinus galima persileisti ir pan,kenkti. Ypac pradzioj juk buna,kad ir ne vietoj isitvirtina,reik zinoti,reik ir tikrintis.
Ativsi parašė:
manau net su vyru milintis daugiau ten patenkama nei tikrinant echo
agna09 parašė:
manau net su vyru milintis daugiau ten patenkama nei tikrinant echo![]()
Va butent ta pati pagalvojau..
Sveikos, ar yra kam endo atsiradę po cp? Kaip sekėsi pastoti vėl? Mano gin diagnozavo endometrita, tai suprantu, kad čia panašei kaip endometriozė? Skausmingos mmm su tepliojimu pabaigoje tai man visada buvo, bet va prieš kokius metus pajutau cp rando skausmą ir užčiuopiau guzelį rande, prasidėjo didžiulis kraujavimas su didžiuliais krešuliais mmm metu. Gin išrašė KT pusei metų, aprimo... pradėjus planuoti - prasidėjo vėl... ano ciklo vidurį kelias dienas labai skaudėjo pilvą ir nugarą, paskui skausmai prasidėjo keturios dienos iki mmm, nors anksčiau tik pirmą mmm dieną neapsieidavau be vaistų... o ir nepraeina jau rando skausmas 7-ta diena, anksčiau su mmm praeidavo... ar reikėtų sunerimti? Vaistų kaip ir nėra... labai bijau, kad tai turės įtakos pastojimui
@@@@ parašė:
Sveikos, ar yra kam endo atsiradę po cp? Kaip sekėsi pastoti vėl? Mano gin diagnozavo endometrita, tai suprantu, kad čia panašei kaip endometriozė? Skausmingos mmm…
Jūs jau ta endo turėjot ir prieš cp jau turėti ;) ta liga vystosi ilgą laiką ;)
agna09 parašė:
Jūs jau ta endo turėjot ir prieš cp jau turėti ;) ta liga vystosi ilgą laiką ;)
Na bet dabar sakė, kad čia dėl cp...
@@@@ parašė:
Na bet dabar sakė, kad čia dėl cp...![]()
Sakei.kad ir prieš cp mėnesinės buvo skausmingos o čia jau vienas iš požymių ;)
agna09 parašė:
Sakei.kad ir prieš cp mėnesinės buvo skausmingos o čia jau vienas iš požymių ;)
Be kai pagalvoju, kuriai mm nebūna skausmingos?
nes manau, kad dižiajai daugumai bent jau pirmos mm dienos yra skausmingos. Nejaugi visoms ir bus endo?
vigu parašė:
Be kai pagalvoju, kuriai mm nebūna skausmingos?nes manau, kad dižiajai daugumai bent jau pirmos mm dienos yra skausmingos. Nejaugi visoms ir bus endo?
Nei vienai iš mano draugių neskaudedavo jos nesuprasdavo manęs kai aš net į lauką negaledavau išeiti nei mano mamai nei močiutei jokių skausmu nebuvo
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai