Joringė parašė:
Drenas manau pas visas buna, turi skysciai is pilvo ertmes but isvalytiNesakau, kad ji lengvai pernesama ar visiskai nepavojinga. Bet kokia intervencija i kuna,…
Man daugiau nei parą laikė drena ;) gal biski ir lengviau nei gimdymas
Joringė parašė:
Drenas manau pas visas buna, turi skysciai is pilvo ertmes but isvalytiNesakau, kad ji lengvai pernesama ar visiskai nepavojinga. Bet kokia intervencija i kuna,…
Man daugiau nei parą laikė drena ;) gal biski ir lengviau nei gimdymas
Man ryte atliko operacija, popiet pati ejau su vyru i tualeta, aisku buvo narkozes poveikis, nes pakeliui beveik nualpau, pasidare ziauriai silpna ir ismuse saltas prakaitas, jei ne vyras, tai buciau isgriuvus ?? neskaudejo, tik ant nakties paprasiau nuskausminamuju, kad geriau miegociau, nors buvo drenas ivestas, varciausi nuo vieno sono ant kito, kita ryta su drenu vis dar jau pati ejau i dusa, o po duso iseme drena ir vaziavom namo, kazkaip man labai lengvai praejo viskas.
Egliauskas parašė:
Man ryte atliko operacija, popiet pati ejau su vyru i tualeta, aisku buvo narkozes poveikis, nes pakeliui beveik nualpau, pasidare ziauriai silpna ir ismuse saltas …
Na aš čia neskaitau kad lengvai ;) nes viskas taip pat buvo ir man po operacijos jau po 3 val.liepe keltis į tualetą,kita diena pačiai vaikščioti pilnai su drenu po palata
bet paleido tik po 3
man kažkaip nei.kiek čia lengva neatrodi kad šokinėti galėtum iškarto po operacijos va tada yra lengva
beja aš po gimdymo tikrai geriau jaučiausi nors ir kirpta buvau ir primigde susiuvimui
bet kaip niekur nieko visa nakti ir vaikščiojau ir į vaiką negalėjau atsiziureti
Man laparoskopija dare praeita antrad.Rado 3st.endometrioze,salino dvi cistas 2,5cm ir 5cm.Taip,sutinku,po operacijos ir silpna ir skauda.Bet buvo tikrai ne taip baisu kaip tikejausi.Gal cia kaip kas pernesa skausma,ta baime.Isleido ketvirtadieni.Po savaites dar truputi jutau maudima.Tuoj bus 2saw.po operacijos ir esu beveik kokia buvau pries operacija.O kaip sakot agna,kad po operacijos sokineti,tai cia lengva,tai trbt tokiu operaciju nera.Vis gi operacija.
Joringė parašė:
Butent, vis gi operacija. Gi ir koja susimusus sokineti lengva nebus, o cia vis tik intervencija i kuna. Ir visgi, nera sio tipo operacija baisi - tai ne kuna po av…
Sutinku.Kai gydytojas po operacijos kita diena klause:a nedarbingumo reiks?Galvojau a durnus klausimus uzduodi.Bet po savaites pirmad.laisvai galejau drozt i darba,bet zinoma dar gerai pailseti,patinginiauti.
Pasidalinsiu receptuku salotu, kurias po ilgo laiko vakar pasigaminau. Gal patiks ir jums. Cia butent endo mitybai pritaikytas.
Didele morka
Apelsinas
Seklos (saulegrazos, moliugu)
Serbentai arba spanguoles
Padazui:
150ml obuoliu sulciu
saukstelis tahini padazo
ziupsnis cinamono
saukstelis klevu sirupo
Tahini - tai sezamu seklu pasta.
Morkas su burokine tarka sutarkuoti, apelsinu skilteles i tris dalis, sumesti uogas su seklom. Padazo dalis sumaisyti, ir uzpilti ant salotu. Man asmeniskai lb skanu ir sotu, seklos matyt sotuma ilgam palaiko. ir sveika. Pabandykit
Joringė parašė:
Pasidalinsiu receptuku salotu, kurias po ilgo laiko vakar pasigaminau. Gal patiks ir jums. Cia butent endo mitybai pritaikytas.
Skamba skaniai
Bandysiu
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai