noriubutmama parašė:
Baisu...
Kas jum čia baisu? Baisu yra kai žmogaus smegenys veikia, o kūnas - ne, ir guli prikaustytas prie lovos, va tada yra baisu. O čia nieko tragiško, nieko mirtino, o dar prie gerų norų ir pastangų ir kontroliuojama.
noriubutmama parašė:
Baisu...
Kas jum čia baisu? Baisu yra kai žmogaus smegenys veikia, o kūnas - ne, ir guli prikaustytas prie lovos, va tada yra baisu. O čia nieko tragiško, nieko mirtino, o dar prie gerų norų ir pastangų ir kontroliuojama.
Ragana be šluotos parašė:
Kas jum čia baisu? Baisu yra kai žmogaus smegenys veikia, o kūnas - ne, ir guli prikaustytas prie lovos, va tada yra baisu. O čia nieko tragiško, nieko mirtino, o d…
kitoms sukelia tokius skausmus kad is tos pacios lovos neislipa ir normalaus gyvenimo negyvena ;) gi visokiu atveju yra
agna09 parašė:
kitoms sukelia tokius skausmus kad is tos pacios lovos neislipa ir normalaus gyvenimo negyvena ;) gi visokiu atveju yra
Ir pačiai taip buvo, ir dabar dar pasitaiko, kai užtingiu, užsileidžiu, bet galima kontroliuoti. Reikia domėtis ir ieškoti būdų, kaip sau padėti. Jų tikrai yra, bent iš dalies su šita liga galima susitvarkyti. Reikia priimti faktą kad taip yra ir daryti kažką, o ne baisėtis. O be to, tai posto autorei net neaišku ar tikrai taip, pati sau ligas nusistatinėja ir baisisi. Jei jau tiek geba, tai tegu sugeba ir plačiau paskaityt, nebeatrodys taip baisu.
Ir pačiai taip buvo, ir dabar dar pasitaiko, kai užtingiu, užsileidžiu, bet galima kontroliuoti. Reikia domėtis ir ieškoti būdų, kaip sau padėti. Jų tikrai yra, ben…
Aš jums pritariu pati visaip sau stengiuosi padėti
agna09 parašė:
Aš jums pritariu pati visaip sau stengiuosi padėti![]()
Šaunuolė. Nes nu tikrai čia nėra beviltiškas atvejis.
agna09 parašė:
Manau butu buves teisingesnis pasirinkimas iskarto bandyti pastoti po operacijos. mane su letrozole stimuliavo . tikiuosi kad jums pasiseks
Na dabar gailiuosi kad nebandem pastot. Bet man kitokia situacija man lp atliko extra atveju net nebuvau jai pasiruosus, nuo skausmu neiskentimo mm metu isveze greitoji iskart ant operacijos stalo. Po lp kai daktare pasake kad 3 stadija, su draugu tebuvom tik menesi pazystami... pabijojau, tai daktare pasiule pusmeti pagert vaistukus, taip ir padarem....
kotusiukas parašė:
Na dabar gailiuosi kad nebandem pastot. Bet man kitokia situacija man lp atliko extra atveju net nebuvau jai pasiruosus, nuo skausmu neiskentimo mm metu isveze grei…
Na jo čia situacija tada tikrai netinkamą,nes aš ir istekejus buvau,ir studijos baigtos ir darbas buvo,bet dar vis tiek galvoju kažkiek ar jau laikas
Man irgi sunkiai sekėsi pastoti. Bandėm po metų nuo pažinties, bet negyvenom kartu, matėmės vos keletą kartų, nes aš Lietuvoje dar studijavau, o maniškis UK gyveno. Ir kai daktarai siūlė kuo greičiau pastot, jis irgi sakė dar per anksti, bet pasakiau, kad nėra ko laukti, nes jei ne dabar, tai gal niekada. Sėkmingas nėtumas buvo po 8mėn nuo bandymų.
Dabar laimingas tėtis iki ausų. Bet atsirado kitos bėdos. Maniškiui rado auglį, reikės chemoterapijos, kuri irgi vaisingumą naikina. Kol jis atsistatys, klausimas ar pas mane nebus endo išvešėjusi. Toks gyvenimas. Pakilimai, kritimai, pakilimai..
Man irgi sunkiai sekėsi pastoti. Bandėm po metų nuo pažinties, bet negyvenom kartu, matėmės vos keletą kartų, nes aš Lietuvoje dar studijavau, o maniškis UK gyveno.…
Oi kokia nepavydėtina situacija
kurioje vietoje auglys? Ar tikrai esate įsitikinę dėl chemoterapijos?
Man irgi sunkiai sekėsi pastoti. Bandėm po metų nuo pažinties, bet negyvenom kartu, matėmės vos keletą kartų, nes aš Lietuvoje dar studijavau, o maniškis UK gyveno.…
Gal galima uzsaldyti spermos del viso pikto iki chemoterapijos? Su saldyta sperma kiek teko girdeti irgi geru rezultatu pasiekiama
2 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai