klosdzei112 parašė:
visu pirma as kalbu bendratim tai reiskia jog as neizeidineju butent jusu o tuos kurie ira tokie ir cia ne izeidimas o fakto konstatavimasas nesakiau kad nevykusi sakau kad save juodinanti ir kaip be butu apmaudu tikrai gedinga... jai jus elgiates tai nereskia kad visi elgiasi taip. Matau kad tikrai mazai zmoniu pazystat arba tiesiog kalbat apie seima ir artima rata kuris nebus tikrai ziaurus. As nuo saves jau esu pradejusi daug metu atgal esu saziningas zmogus kuris visada pades jai tik reikes pagalbos esu linkusi duoti ne imti ir ne jums spresti nuo ko man pradeti kadangi manes visiskai nepazystate jusu nekulturingumo laipsnis yra neapsakomai didelis nes meginate uzuolankomis izesti ir dar neturedama nei vieno fakto apsmeisti zmogu tad manau man nera ka cia veikti ir su tokiais zmonemis bendrauti. Kaip akoma prie ko pritapsi tuo ir tapsi. Geros dienos gero gyvenimo tikiuosi visada jus sups butent geri zmones ir elgsis su jumis maloniai zinoma tai mazai tiketina bet visgi sansu keletas yra
![]()
nu gal as vel tave izeisiu, bet ar pati nematai kiek gramatiniu klaidu darai rasydama? nesneku apie zioplas klaidas kai isijautus sukeiti raides vietomis, bet paskaityk pati. gal visgi, bent gramatikos kursa reiktu bent savarankiskai pasimokyti?