Įrašas perkeltas iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
RauDonoji parašė:
Taspats🙂 Noele-silentnight-hopingfor2026 ir dar kažkokį turėjo nick'ą😄 ir dabar su nauju.
Prieš tai buvo svajotoja, bet neesu tikra, jog ta pati
RauDonoji parašė:
Taspats🙂 Noele-silentnight-hopingfor2026 ir dar kažkokį turėjo nick'ą😄 ir dabar su nauju.
Prieš tai buvo svajotoja, bet neesu tikra, jog ta pati
RauDonoji parašė:
Nors aš dar čia neseniai,bet net aš matau,kad tas pats🙈 Rašysenos manieros nepaslėpsi😆
Diskusija perkelta iš temos: Planuojančios 2026 m. mažylius 🧸
Blackblackmagic parašė:
Man irgi darosi nemalonu kai zmones yra puldinejami sitoje grupeje
Gal laikas adminam butu susirupinti
Aš žinokit visad palaikiau jus, kad ir koks jūsų bendravimas būdavo. Bet tai, ką jus darot dabar - yra keista. Dėl šios priežasties aš nuo šiol ignoruoju visus jūsų buvusius ir dar tik būsimus nikus.
Gaila, kad palikta tokia spraga distemoje, kur ištrini vieną ir iškart gali kurti kitą. Turėtų duoti pailsėti savaitę
Nuo kada sita grupe isvis kazka tikrai nuosirdziai palaiko? Palaiko ka nori palaikyti.
Blackblackmagic parašė:
Nuo kada sita grupe isvis kazka tikrai nuosirdziai palaiko? Palaiko ka nori palaikyti.
Bent jau prisipažinote 😁😁
Net naują temą susikūrėt sau atskirą😆😆😆
Blackblackmagic parašė:
Kiek laiko buvote čia pasivadinusi "Noele"?
Ne menėsi, ne du ir nereikejo, nei nicku keistis, nei begiot pirmyn atgal su kitom paskyrom, tai gal visgi nebuvo taip blogai iki kol nepastojot?
RauDonoji parašė:
Kiek laiko buvote čia pasivadinusi "Noele"?
Ne menėsi, ne du ir nereikejo, nei nicku keistis, nei begiot pirmyn atgal su kitom…
kaip manot kodel cia nauji zmones nenori ateit? kaip jums atrodo? galite 100% tvirtinti kad sita grupe yra palaikanti, pozityvi, draugiska aplinka mamos ir besilaukiancioms?
Ot detektyvų gerų turim 😁 niekada nebūčiau supratus 🤭🤭 nu tik pupsiko lengvai buvo suprast iš bendravimo braižo, o kitos gali n kartų keistis nickus nesuprasčiau 😁 nors jau senokai ir skaitaus visada 🤭
Blackblackmagic parašė:
kaip manot kodel cia nauji zmones nenori ateit? kaip jums atrodo? galite 100% tvirtinti kad sita grupe yra palaikanti, pozityvi, draugiska aplinka mamos ir besilauk…
Kas čia nenori? Matau N naujų narių. Senbūvės su žinių bagažu nebenori čia būti dėl tokių nesąmonių kokius jūs darote.
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai