Lytiškai plintančias ligas išsityrę, nieko nesame turėję. Homocisteiną tyriausi, atsakymas virš 7, kaip ir į normas telpa. O kokius kraujo krešumo tyrimus reikėtų pasidaryti? Juos galima paprastai pasidaryti laboratorijoje?
LaMona, aš nepykstu, tiesiog kiekvienas renkasi savo kelią. Aš esu galvojusi apie ivf, bet mano nuomonė kol kas šiuo klausimu, kad tai ne man. Ivf nėra visiems priimtinas kelias ir panacėja. Aš skaitau ivf temą ir matau, kad ir tai ne visoms padeda. Mes gydomės pagal napro, napro reikia laiko, mes niekur neskubame. Mes negyvename vien klausimu "kada pagaliau vaikai?", dėl nepastojimo neliejame ašarų, nuotaikos puikios, gyvename laimingai čia ir dabar, esame dėkingi už tai, ką turime, o ne keikiame kažką už tai, ko neturime. Aš tiesiog nematau priežasčių, kodėl aš turėčiau eiti per ivf procesą. Aš tiesiog nenoriu ivf, nes saugau savo sveikatą ir tikiu mumis, kad mums to nereikės. Jei dabartiniai metodai mums nepadėtų, svarstytume kitas galimybes, bet kol kas ačiū, ne

labai tikejausi, kad viskas bus gerai, na bet ir bus gerai, tik reiks šiek tiek palaukti. Prade…