VaidaKar parašė:
Bet ziuriu mazuma mamyciu kurios gerai jauciasi![]()
As taip pat is tu kurios gerai jauciasi. Kartais uzeina sleikstulys bet jis greit praeina ir buna labai retai. Valgyti galiu absoliuciai viska. Labai visada konkreciai zinau ko noriu
VaidaKar parašė:
Bet ziuriu mazuma mamyciu kurios gerai jauciasi![]()
As taip pat is tu kurios gerai jauciasi. Kartais uzeina sleikstulys bet jis greit praeina ir buna labai retai. Valgyti galiu absoliuciai viska. Labai visada konkreciai zinau ko noriu
Ugne Ay parašė:
Labas rytas, as irgi is tu kurios jauciasi puikiaibet kazkodel tai labai neramina..
Manau normalu,kitos net nezino,ka reiskia pykinimas ir gerai jauciasi visa nestuma,as va ,kai jau su antru vaiku,tai jei nebutu blogumu sunerimciau,nes su pirma iki 4 men beveik pravemiau,db tas pats ir mama mano su manim ir broliu praveme iki 4 menesiu,sako cia genai
Simute111 parašė:
Oooo taip, aš jau irgi džinsų nelabai užsideduNes atrodo veržia, nesmagu, tai tik treningai dabar
![]()
Nu jo Simona,ne kas eiti i darba 15val
ypac ziema.Sekmes tau ryt,as galvoju jau irgi baigsiu bilioteni nuo lapkricio pradzios ir bandysiu dirbti,tik kai darba nelengvas nzn kaip bus,mano gydytoja isvis sako,neskubek tu i ta darba,kitos visa nestuma ant biliotenio sedi
tai matysiu.
Ugne Ay parašė:
Labas rytas, as irgi is tu kurios jauciasi puikiaibet kazkodel tai labai neramina..
Mane taip pat neramina. Gal kad per lengva nestumo pradzia....
lauruti parašė:
Manau normalu,kitos net nezino,ka reiskia pykinimas ir gerai jauciasi visa nestuma,as va ,kai jau su antru vaiku,tai jei nebutu blogumu sunerimciau,nes su pirma iki…
Mano mama veme istysai kai laukesi manes, veliau taip pat veme ir kai laukesi sesers. O man nic nieko. Taip kad noriu pasakyti toms, kurios planuoja kad nenusiteiktu is anksto kad blogai jausis. Genai ne visada suveikia
lauruti parašė:
Nu jo Simona,ne kas eiti i darba 15valypac ziema.Sekmes tau ryt,as galvoju jau irgi baigsiu bilioteni nuo lapkricio pradzios ir bandysiu dirbti,tik kai darba n…
Tai va va, nes mums dar ir vairuot ...
O kas liečia tave, tai jo , esu dirbus viešbuty kaip ekstra, tai tikrai žinau, kad nelengva, ir kaip gydytoja sako tikrai neskubėk, spėsi grįšt ;) O tiesa tu jau buvau pas gydytoją, ką sakė ?
Tyrimus darė ? Aš jau irgi registruosiuos dar kitai savaitei
Labas rytas ;) na as jau irgi galiu pasidžiaugti, jauciuosi daug geriau, pradedu džiaugtis nėštumu ir augančiu pilvuku, net nenoriu prisiminti praėjusio mėnesio... Man dar tik skrandis skauda, pastoviai rūgštys kyla, bet jau susitaikiau su ta mintim, kad taip jau man kogero bus visa nėštumą, nes pries tai turejau problemu su skrandziu. Ir dar nesuprantu, siaip dar gerokai per anksti, bet mane šiek tiek dusina jei užlipu laiptais, ar greiciau pašneku, tai reikia iskart atsikvėpti, ar Jum irgi taip?
Sveikos, mergaites. Senai besilankiau cia. Todel net nebesekiau ka cia tiek priraset. Jei buvo toks klausimas nepykit
Norejau paklausti ar jusu nevargina pilvo spazmai? Man karts nuo karto uzeina ir praeina. Galvoju gal kazka netinkamo suvalgiau ir taip uzspazmuoja pilvas.
Simute111 parašė:
Tai va va, nes mums dar ir vairuot ...O kas liečia tave, tai jo , esu dirbus viešbuty kaip ekstra, tai tikrai žinau, kad nelengva, ir kaip gydytoja sako tikrai …
Aha buvau,padare jau pilna kraujo tyrima,issiunte popierius i ligonine,lauksiu db kada paskirs laiko echo daryt
db lapkricio 3diena nueisiu ir matysim ar gryst i darba ar ne dar
10 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai