xixi parašė:
Sveikos, mergaites. Senai besilankiau cia. Todel net nebesekiau ka cia tiek priraset. Jei buvo toks klausimas nepykitNorejau paklausti ar jusu nevargina pilvo s…
O tai kas spazmuoja? Skrandis ar gimda?
xixi parašė:
Sveikos, mergaites. Senai besilankiau cia. Todel net nebesekiau ka cia tiek priraset. Jei buvo toks klausimas nepykitNorejau paklausti ar jusu nevargina pilvo s…
Evelina M parašė:
Labas rytas ;) na as jau irgi galiu pasidžiaugti, jauciuosi daug geriau, pradedu džiaugtis nėštumu ir augančiu pilvuku, net nenoriu prisiminti praėjusio mėnesio... …
Zinok as irgi uzdustu,bet cia gal kad biski gelezies truksta,nes pries metus,kai man buvo mazakraujyste,dusulys kankino del to,db irgi,kai atsistoju is lovos akyse biski aptemsta,bet padare hemoglobina,tai geras,gydytoja sako,pas nescias ir turit buti jis siek tiek zemesnis
lauruti parašė:
Zinok as irgi uzdustu,bet cia gal kad biski gelezies truksta,nes pries metus,kai man buvo mazakraujyste,dusulys kankino del to,db irgi,kai atsistoju is lovos akyse …
Man mama ta pati apie geležį sake, daktarui pasisakiau, bet jis sako nemanau, kad nuo vitaminu trūkumo, paėmė kraujo tyrima bus matyt
na bet cia Norvegija, viskas truputi kitaip
Evelina M parašė:
Man mama ta pati apie geležį sake, daktarui pasisakiau, bet jis sako nemanau, kad nuo vitaminu trūkumo, paėmė kraujo tyrima bus matytna bet cia Norvegija, viska…
Nu jo,dar ir nuo daktaru priklauso,as einu pas lietuve gydytoja,tai ji kazkaip biski kitaip ziuri,aisku irgi yra jau kazkiek sunorvegejusi
Kada tau echo,jau issiunte popierius i ligonine?
libraca parašė:
Pilvas. Gal gimda auga.
VaidaKar parašė:
Sveikutes mamytescia pasiskaitau jad daugeliui mamyciu galva skauda , pykina ir taip bendras blogumas.
Man lb mazai nestumo pozymiu
krutine tik siek tiek jautri,ir tikrai nera dviem dydziais didesne :-)) gal tik trupuciuka padidejus
db man 10saw ir 2dienos,pagal echoskopa 9 sav ir 4dienos,jauciuosi lyg nesilaukciau
lauruti parašė:
Aha buvau,padare jau pilna kraujo tyrima,issiunte popierius i ligonine,lauksiu db kada paskirs laiko echo darytdb lapkricio 3diena nueisiu ir matysim ar gryst i…
Smagu
VaidaKar parašė:
Sveikutes mamytescia pasiskaitau jad daugeliui mamyciu galva skauda , pykina ir taip bendras blogumas.
Yra
Dar nei karto nevėmiau
Tikiuosi ir nevemsiu...
Sveikos, mes tik ka prisikepem bulviniu blynu, zinoma, mano iniciatyva. Kazkuri klauset ar pirma trimestra buvo sukilos temperatūra. man buvo ir antibijotikus teko gert. Kazkur 10 sav buvo. Per anksti apsidžiaugiau kad praejo nuovargis. Vakar vakare vel sueme ir tesiasi visa siandien diena
7 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai