tigriuke666 parašė:
O ka rode prisca? As nerimauju nes daug susidejo visko, del to ir svarstau, kad pasidarius vvt man butu ramiau. Kadangi skaityneju tema nuo pradziu tai matau be vie…
Skaičiau apie gyd. Butkevičienę taip pat daug blogų atsiliepimų, tačiau buvau pas ją ir nieko blogo negaliu pasakyt. Kai buvau nėščia, man davė jos tel.nr., kad kai ateis 11 sav., pasiskambinčiau dėl Nipto. Ji man pasakė, kada pasiskambinti, ir prieš Niptą būtinai siūlė echo. Apie 11 sav. mane prižiūrintis gydytojas pamatė per echo patologiją, nukreipė pas genetikus. Paskambinus Butkevičienei, mane priėmė tą pačią dieną be jokių registracijų ir pan. Patvirtino patologiją, labai palaikė, ramino, iškart suderino gaurelių biopsiją, tyrimus gavau labai greitai, rezultate, skaičiuojant nuo mano gydytojo patologijos pamatymo, po savaitės man buvo daromas nėštumo nutraukimas. Viskas vyko labai greitai, be jokių eilių. Gyd. Butkevičienė man viską suderino taip, kad tas kančios kelias man praeitų kuo greičiau. Praėjus kelioms dienoms po nutraukimo pati man paskambino, pasiteiravo, kaip aš. Man tik geriausi atsiliepimai apie ją ❤️