Smilte1 parašė:
Sveikos merginos, po IVF procedūros buvo paskirta 12 sav echo su kraujo tyrimais. Ejau i Santaras pas M.Bakšienę ( kaip suprantu pas ją siunčia visas po IVF ). Echo…
Jums is prisca nustate padidinta rizika?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįSmilte1 parašė:
Sveikos merginos, po IVF procedūros buvo paskirta 12 sav echo su kraujo tyrimais. Ejau i Santaras pas M.Bakšienę ( kaip suprantu pas ją siunčia visas po IVF ). Echo…
Isaukleta parašė:
Taip iš PRISCA
LaMona parašė:
tokia eilės tvarka, kaip jas išvardinote, ir bandykite regintis. Matulionytė yra geriausia. Organus žiūrės vaikučio.
Aha matyt neveltui ir mano gyd tokiu eiliškumu surašė 🤭 Ačiū
Elizabeta parašė:
Aš pas Bakštienę lankiausi privačiai kelis kartus. Ir pas Beniušienę esu buvusi. Supratau, kad Marija mokėsi pas BeniušienęBakšienė tikrai maloni jauna daktarė.…
Tikrai labai maloni ir atidžiai stengiasi viska apžiūrėt. Na tikėkimės viskas bus gerai. Gal atsiras merginų kurioms Bakšienė yra ėmusi vvt 😏
Šmakalytė parašė:
Ar yra kam nors Benusiene suklydus pasakyti lyti? 🙈😬 12sav buvo vizitas.
O geras.. man 12 sav abieju dvynuku lytis pasake puikiai 😀
Šmakalytė parašė:
Nea, abu kartus pasakė tiksliai ir taikliai🙂
Šmakalytė parašė:
Man 12 savaitę lytį gerai pasakė, bet nepamatė dviejų virkštelės kraujagyslių. Pamatė Antakalnio klinikų gydytoja per 20 sav vizitą.
jearmaine parašė:
Man 12 savaitę lytį gerai pasakė, bet nepamatė dviejų virkštelės kraujagyslių. Pamatė Antakalnio klinikų gydytoja per 20 sav vizitą.
Ir kaip jums baigėsi/tęsiasi su virkštelės patalogija nėštumas? Pasidalinkite ;)
Šmakalytė parašė:
Pamatė 12 sav lytį teisingai 🙂
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai