ReDi. parašė:
Na Šiaulių genetikė tikrai nieko gero. Plius ji tik pakonsultuos jus, pati nei echo nedaro nieko. Siųs poto pas tuos pačius Šiaulių ginekologus echoskopui.
Kalbate apie Rima Sereikiene? Susitikimo metu nedaro ekoskopo?
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįReDi. parašė:
Na Šiaulių genetikė tikrai nieko gero. Plius ji tik pakonsultuos jus, pati nei echo nedaro nieko. Siųs poto pas tuos pačius Šiaulių ginekologus echoskopui.
Bar.bar parašė:
Taip, ji pati neatlieka echo.
ReDi. parašė:
Taip, ji pati neatlieka echo.
O kaip vyksta viskas pas ja, tiesiog pakonsultuoja zodziu ir viskas?🧐 kazkaip tikejaus kazko kitaip , net pasimeciau..
Bar.bar parašė:
O kaip vyksta viskas pas ja, tiesiog pakonsultuoja zodziu ir viskas?🧐 kazkaip tikejaus kazko kitaip , net pasimeciau..
Aš asmeniškai nebuvau, bet draugės kelios ėjo, kadangi sužinojau, kad ji echo nedaro tai net nebesvarsčiau pas ją registruotis 🤦♀️
Berods vyksta konsultacija, tada jei reikia nusiunčia kraują priduoti. Siunčia echo pasidaryti, tai jį atlieka tie patys MVK ginekologai. Poto po kurio laiko paskambina pakomentuoti bent jau priscos.
Deja kolegė pas ją ėjo, na ir kas iš to? Kai ji echo nedaro, o mvk gin nematė, kad širdutė vaiko su trim ydom ir net nėra cirkuliacinio rato. Visa laimė kad spėjo Vilnius išgelbėti vaikiuką, bet visą gyvenimą pastovus gydymas ir laukia naujos širdutės..
ReDi. parašė:
Aš asmeniškai nebuvau, bet draugės kelios ėjo, kadangi sužinojau, kad ji echo nedaro tai net nebesvarsčiau pas ją registruotis 🤦♀️
Supratau, ryt eisiu pas savo daktare , pasitarsiu kaip cia daryti, gal tikrai vaziuoti i Vilniu ir viskas ..
Bar.bar parašė:
Supratau, ryt eisiu pas savo daktare , pasitarsiu kaip cia daryti, gal tikrai vaziuoti i Vilniu ir viskas ..![]()
Na gal netyčia ir pasikeitė viskas, bet labai abejoju 🙈
ReDi. parašė:
Na gal netyčia ir pasikeitė viskas, bet labai abejoju 🙈
Nemanau, nes dabar pradedu prisiminti koki plana mano daktare sudeliojo😀 sako didyji skana padarysiu as pati, o paskui pas genetika, bet net neabejoju, kad man bus reikalingas nipt, tai istokro galiu ir cia ji pasidaryti 😀
Bar.bar parašė:
Nemanau, nes dabar pradedu prisiminti koki plana mano daktare sudeliojo😀 sako didyji skana padarysiu as pati, o paskui pas genetika, bet net neabejoju, kad man bus …
O kodėl taip įsitikinę dėl Nipt'o reikalingumo? Aš pirmiausiai didžiajam skanui, jei jau negaunate siuntimo, užsirašyčiau mokamam vizitui pas genetikę Beniušienę Genetikos klinikoje (pagal atsiliepimus ji yra geriausia Lietuvoje, nors ir jai pasitaiko visko), o po to jau su ja aptarčiau, ar reikia to Nipt'o. Gal echo ar Prisca bus blogi ir iškart pasiūlys VVT. O echo įgūdusiomis akimis, mano galva, daug vertas.
Man poliklinikos ginė per didįjį 12 sav. skaną pasakė užtikrintai, kad mato berniuką (gimė mergaitė), tai į eilinės ginės sugebėjimus "skaityti" echoskopo informaciją žiūriu laaaaabai atsargiai.
Dangyra parašė:
O kodėl taip įsitikinę dėl Nipt'o reikalingumo? Aš pirmiausiai didžiajam skanui, jei jau negaunate siuntimo, užsirašyčiau mokamam vizitui pas genetikę Beniušienę Ge…
Esu po ivf, o tokiu atveju daznai daromas nipt ;) tai tikriausiai teks registruotis privaciai
Bar.bar parašė:
Esu po ivf, o tokiu atveju daznai daromas nipt ;) tai tikriausiai teks registruotis privaciai![]()
NIPT aplamai nėra niekam privalomas ir šis tyrimas nekompensuojamas. Po ivf nemokamas yra prisca tyrimas ir genetiko konsultacija. Jei genetikas pasako kad viskas gerai tai net nezinau ar verta ta nipt darytis aisku jei paciai bus ramiau tai kodel gi ne
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai