Kendy parašė:
Jokių indikacijų nebuvo, tiesiog su gydytoja ieškojom kabliukų kodėl dažnai kyla temperatūra ir nusiuntė echoskopijai, taip ir sužinojom, jog nėra vieno inksto.…
Tai va - dažnai kilo temperatūra
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįKendy parašė:
Jokių indikacijų nebuvo, tiesiog su gydytoja ieškojom kabliukų kodėl dažnai kyla temperatūra ir nusiuntė echoskopijai, taip ir sužinojom, jog nėra vieno inksto.…
Tai va - dažnai kilo temperatūra
Gal kažkas žino, ar Genetikos Klinikoje (Vilniuje), atliekant mokamą išsamų echo tyrimą, naudojamas toks pats "geras" aparatas kaip ir Santaros klinikos genetikos centre? Tiesiog klausimas, ar už mokamą paslaugą, gausiu tokį patį išsamų tyrimą, kaip kad Santaros klinikose. Gydytoja (N. Krasovskaja) būtų tokia pati tiek ten tiek ten.
Comely0 parašė:
Gal kažkas žino, ar Genetikos Klinikoje (Vilniuje), atliekant mokamą išsamų echo tyrimą, naudojamas toks pats "geras" aparatas kaip ir Santaros klinikos genetikos c…
Genetikos klinikoj aparatūra geresnė negu santarose
Labas, as po antros apziuros, patvirtino kad nestumas 8 sav ir kelios dienos, sirdute plaka, viskas gerai, jauciuosi irgi gerai ☺️
Esu uzregistruota pas genetikus Santariskese 09-18, gydytoja pas kuria siandien buvau pasiule pasidaryti ir NIPT tyrima, kuris zinoma yra mokamas, esa jis yra tikslesnis. Esu siek tiek pasimetusi, ar verta ji darytis? Ar gali buti cia gydytojos bandymas prastumti paslauga? Anksciau skaiciau, kas kitoms merginoms gydytojos sake, kad uztenka ir tyrimo santariskese..
Mane siuncia del to, kad tetis sirgo bachterevo liga, del to pirmoje klinikoje dave siuntima (buvau privaciai) I santariskes. Pasitaike maloni gydytoja, minejo, kad sitas faktorius sunkiai pritempiamas,bet del sventos ramybes dave siuntima. Man neuzilgo 30. Esu siek tiek pasimetusi, gal kas patarsite, ar uzteks Santariskiu ir jei bus kokiu indikacijau eiti NIPT? Ar iskart bandyt NIPT? Norisi buti ramiai..
Pipirelis parašė:
O kokį nipt pasiūlė? Jie ten skirtingo platumo, o kuo platesnis, kaip supratau, tuo klaidingesnis. Kiek teko skaityt. O taip anksti darant, gali būt per mažai medži…
Siule Natera Inmedicoje, dave ir vizitine, kaip suprantu gydytoja su jais bendradarbiauja.. 😊
Luka199 parašė:
Labas, as po antros apziuros, patvirtino kad nestumas 8 sav ir kelios dienos, sirdute plaka, viskas gerai, jauciuosi irgi gerai ☺️
Jei norisi ramybės, tai darykites Nipt. Mes jį tik del to ir daremes.
Luka199 parašė:
Siule Natera Inmedicoje, dave ir vizitine, kaip suprantu gydytoja su jais bendradarbiauja.. 😊
siuntimą ar vizitinę davė?
Luka199 parašė:
paskaitykite temą. Nors keletą psl atgal. Panašu, kad gydytojai gauna procentą nuo atsiųstų darytis niptą pacientų. Niptas yra vienas iš neinvazinių tyrimų. Vieniems prisca kažką parodo, kai invaziniai nepatvirtina, kitoms prisca neparodo ir gimsta vaikeliai su sveikatos problemomis, kitoms tas pats su niptu būna, kas kitoms su prisca. Jūs pati spręskite reikia Jums nipto ar ne. Bet, jei prisca arba niptas kažkokią riziką jau parodo, kai jau antrą kartą ne priscą ar niptą reikia daryti, o invazinius tyrimus. Aš asmeniškai daryčiausi tuos tyrimus, kuriuos valstybė kompensuoja. O dėl mokamų spręsčiau priklausomai nuo aplinkybių.
lututee parašė:
Jei norisi ramybės, tai darykites Nipt. Mes jį tik del to ir daremes.
klaidinga taip galvoti. Kartais niptas suteikia apgaulingą ramybę. Kartais jis sukelia bereikalingus nervus. Kaip ir prisca
Luka199 parašė:
O jei genetikės apžiūros metu, echo bus kabliukų arba Prisca bus labai prasta, o jau turėsite gera Nipt'o atsakymą, tai daugiau nieko nesitirsite ir pasikliausite Nipt'o atsakymu? Ar darysite VVT ir 600€ už Nipt'ą s*binėn?
Mano galva, Nipt'ą spėsite pasidaryti ir vėliau, jei nemokami (valstybės kompensuojami) tyrimai nerodys jokių rizikų, bet norėsis dar papildomų tyrimų.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai