Žakė parašė:
Noreciau daugiau zinoti ir pagelbeti, bet man irgi nauja visa tai🙄 konvertavus jusu papp-a matavimo vienetus i tokius pat kaip pries tai nares, gaunasi virs 4 tukst…
Supratau, aciu! Truputi vilties įnešėte 🫶
Genetiniai tyrimai nėštumo metu atliekami siekiant nustatyti, ar būsimas kūdikis neturi genetinių ligų. Skaityti
visą straipsnįŽakė parašė:
Noreciau daugiau zinoti ir pagelbeti, bet man irgi nauja visa tai🙄 konvertavus jusu papp-a matavimo vienetus i tokius pat kaip pries tai nares, gaunasi virs 4 tukst…
Insomnike parašė:
Be to cia prisca tyrimas, jis parodo tik tikimybe iki 80 proc. Pats tiksliausias vvt arba placentos gaureliu biopsija, tik reik daugiau savaiciu. Ten jau gaunama konkreciai abiem atvejais leliuko genomas ir galima tirti ka tik norima. Galvokit teigiamai, mazulis jaucia jusu sirdies darbo padidejima ir spaudimo pakilima. Plius isleidziat daug stresinio hormono kortizolio. Galvokit geriau, ka darysit su rudenine striuke, ar pirksit nauja nes neuzsisegs senoji ar bandysit istempt kazkaip be pirkiniu 😉😊
Žakė parašė:
Be to cia prisca tyrimas, jis parodo tik tikimybe iki 80 proc. Pats tiksliausias vvt arba placentos gaureliu biopsija, tik reik daugiau savaiciu. Ten jau gaunama ko…
Taip taip reikia nusiraminti ir palaukti skambučio, nes atsakyma komentuoja gydytojas pagal daug rodmenu, netik tuos kraujo. O jus tai pozityvo isikunijimas! Aciu jums labai pakelet nuotaika 😁🫶
Merginos aš jau gavau atsakymus - viskas puiku 🤗 bet kas man dar padėjo - tai pasikalbėjimas su chat gpt 😁 esmė ta, kad prisca kraujo rodmenis reikia paversti i MoM skalę, šitą už jus gali padaryti chatgpt.com. Kalba jis ir lietuviškai, bet man lengviau buvo anglų kalba. Ten jis pats paprašo papildomų duomenų: kaip svoris, kaklo raukšlės išmatavimai ir t.t. Ir viską pateikė lygiai taip pat kaip vėliau genetikė 🤗
Insomnike parašė:
Merginos aš jau gavau atsakymus - viskas puiku 🤗 bet kas man dar padėjo - tai pasikalbėjimas su chat gpt 😁 esmė ta, kad prisca kraujo rodmenis reikia paversti i MoM…
Taip, tikrai, man irgi kasdien jis padeda. Galima užduoti klausimus ir dėl gestacinio diabeto, dėl visko. Man irgi pasakė ką tik, kad gerai viskas, tiksliai apskaičiavo gydytojos jau nustatytą tikimybę.
iddile parašė:
Sveikos, kiek laukite atsakymų vvt tyrimo,kai darėte Santarose? Aš dariausi vakar ryte, dabar galvoju kada tikėtis atsakymų... 🙈 taip nekantrauju...
Jau turėtų būti Santarų sistemoje. Gal net gydytoja jau skambino?
Jei buvo užsakytas ir išplėstinis, tai papildomo tyrimo rezultatai kitos savaitės pabaigoje.
Dangyra parašė:
Jau turėtų būti Santarų sistemoje. Gal net gydytoja jau skambino?
Jei buvo užsakytas ir išplėstinis, tai papildomo tyrimo rezultatai kitos savaitės …
Ačiū, tikrai taip,jau mačiau ir gydytoja skambino! ❤️
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai