Agne_S parašė:
Žinučių jau nesiunčia. Perėjo į kita rezervavimo sistema ir nebeliko šios paslaugos
Kartais siunčia, kartais ne, kartais atsiunčia po kelių dienų, kartais vizito išvakarėse :))
Dažniausiai gestaciniu diabetu moterys suserga 24–28 nėštumo savaitę, tačiau naujų diabeto atvejų gali būti fiksuojama ir bet kuriuo kitu metu. Skaityti
visą straipsnįAgne_S parašė:
Žinučių jau nesiunčia. Perėjo į kita rezervavimo sistema ir nebeliko šios paslaugos
Kartais siunčia, kartais ne, kartais atsiunčia po kelių dienų, kartais vizito išvakarėse :))
intrigaa parašė:
Ten raso patvirtinta, bet vistiek kazkaip neramu😂
Pasidarykite ekrano nuotrauką, kad būtų ramiau 😂
Slapuke2 parašė:
Išbandžiau ir aš sūrelį, Vilkyškių su mažiau cukraus, po 1 val. - 4,5 😄 Dar tokio mažo rezultato po jokio maisto nebuvo 😄
Cia tik uzkandis
Brouček parašė:
Cia tik uzkandis![]()
Ta prasme, nėra tikslinga po jo matuoti? Bet vadinasi galimas toks, jei cukraus neiškelia 😊 pietum suvalgiau cepeliną, žiūrėsiu, kaip po jo bus 😊
Slapuke2 parašė:
Ta prasme, nėra tikslinga po jo matuoti? Bet vadinasi galimas toks, jei cukraus neiškelia 😊 pietum suvalgiau cepeliną, žiūrėsiu, kaip po jo bus 😊
Parašykit, kaip po cepelino seksis
Slapuke2 parašė:
Išbandžiau ir aš sūrelį, Vilkyškių su mažiau cukraus, po 1 val. - 4,5 😄 Dar tokio mažo rezultato po jokio maisto nebuvo 😄
O kaip tas Vilkyškių surelis atrodo su mažiau cukraus? ☺️
Man gydytoja sakė matuoti po 2h, po 1h nereikia.
Pavasary parašė:
Parašykit, kaip po cepelino seksis![]()
Visgi cepelino buvo per daug - po 1 val. 8,4 🤔 bet va 2 bulviniai blynai buvo normose 👌
evelinutea parašė:
O kaip tas Vilkyškių surelis atrodo su mažiau cukraus? ☺️
Man gydytoja sakė matuoti po 2h, po 1h nereikia.
Man kaip tik reikia dažniau matuoti po 1 val. (4-5 kartus per savaitę), o po 2 val mažiau (2-3 kartus). Jei matau, kad po 1 val viršyja, tada dar pasimatuoju po 2 val.
O sūrelis toks:

Klausimėlis. O jus visas siuntė į klinikas? Mano ginekologė užsiminė, bet primygtinai nesiunčia, nes po apžiūros leliukui viskas ok su svoriu, vandenų kiekis tinkamas, cukraus kiekis be kelių aiškių nukrypimų kontroliuojamas, tai galvoju ar klinikose ką kito pasakys, nes kelias visgi tolimas...
9 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai