Orinta1 parašė:
Paleis tą pačią dieną, jei viskas bus gerai, turėkite su savimi chalata bei tapkes, iklotu, vandenuko galit pasiimti, nes iki operacijos nieko negalima gerti ir val…
Aciu uz atsakyma, zinosiu, kad neprisikrauti per daug visko
Aptikus vidutinio ar didelio laipsnio intraepitelinius gimdos kaklelio pakitimus, rekomenduojama atlikti gimdos kaklelio konizaciją (kūginę biopsiją). Skaityti
visą straipsnįOrinta1 parašė:
Paleis tą pačią dieną, jei viskas bus gerai, turėkite su savimi chalata bei tapkes, iklotu, vandenuko galit pasiimti, nes iki operacijos nieko negalima gerti ir val…
Aciu uz atsakyma, zinosiu, kad neprisikrauti per daug visko
LuckyStar parašė:
Aciu uz atsakyma, zinosiu, kad neprisikrauti per daug visko![]()
Daug tikrai nereikia, jei viskas gerai ligoninėje praleisite tik kelias valandas. 😊
Labas man pries 6men buvo padarita konizacija o vasario 27d paime skistujiu terpiu tepineli paziureti ar neatsinaujimo gal kas yra susidure ar yra kam atsinaujine nes lb bijau atsakimo net naktim nemiegu ir tai net dukra jaucia kad as nerami o tik dukritei 1m ir 3men labai bijau kad nebutu atsinaujine
linute.auksoriene parašė:
Labas man pries 6men buvo padarita konizacija o vasario 27d paime skistujiu terpiu tepineli paziureti ar neatsinaujimo gal kas yra susidure ar yra kam atsinaujine n…
O kokie pas jus buvo pokyciai pries konizacija? Mano CIN 2/3 ( ZVP 16 tipas ). Man praita savaite irgi atliko konizacija, viskas praejo greitai ir sklandziai, gydytojas sake uz poros savaiciu pranes kokie rezultatai po ispjautu dariniu istyrimo, ir citologini bei ZPV testa kartoti po puses metu.
lukryte parašė:
Sveikos,toks keistas gal klausimas,bet ar prieš šia operaciją reik nusiimti gelinis nagus?🤔 Nes tam lapely rašo,kad turi būt švarūs nagai🫣
As buvau su geliniu lakavimu, nieko nesake.
LuckyStar parašė:
As buvau su geliniu lakavimu, nieko nesake.
Ačiū,tada tuo nesirupinsiu...o kaip jūs po operacijos jautėtes,nes aš galvoju su mašina važiuot🫣
lukryte parašė:
Ačiū,tada tuo nesirupinsiu...o kaip jūs po operacijos jautėtes,nes aš galvoju su mašina važiuot🫣
Jauciausi gerai, po poros val israse namo, taciau pati nevairavau, ir klause manes, ar bus kas perves, nerekomendavo paciai vairuoti
Na jei norite pati vairuoti, gal tuomet ligoninei ilgiau pabuti turesit, issimiegoti, nes po narkozes buvo lengvas mieguistumas dar.
LuckyStar parašė:
Jauciausi gerai, po poros val israse namo, taciau pati nevairavau, ir klause manes, ar bus kas perves, nerekomendavo paciai vairuotiNa jei norite pati vairuoti,…
Supratau ,ačiū,na tuomet reiks palikt mašiną pas mamą
10 testuotojų vertinimai
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai