Egleelge parašė:
Na as pasakiau, kad testas vaiduokliauja, sako pasiziuresim, priduosit kraujus, slapima ir ketvirtadieni liepe pasirodyti, tai vat galvoju per kiek laiko buna atsak…
Rodet cia savo testukus?
Egleelge parašė:
Na as pasakiau, kad testas vaiduokliauja, sako pasiziuresim, priduosit kraujus, slapima ir ketvirtadieni liepe pasirodyti, tai vat galvoju per kiek laiko buna atsak…
Rodet cia savo testukus?
Egleelge parašė:
Na jei jie padarė hcg tai ryt po pietų turėtumet žinot , pagrinde visur poliklinikose per tiek laiko pasako
23456789 parašė:
Mano tyrimas šiandien nieko aiškaus nepasakė. 6dpi. Manau už kelių dienų kartot reiktų.Ar jau nurašyti? 😓
Kibimas lyg yra. Nenukabinkit nosies 🌺
O del prg jus teisi zvakutes nelabai atspinti kraujo tyrimuose.
manilė parašė:
Kad hcg lyg ir neskiria siaip sau . Jo reikia pačiai paprašyti jei nori greičiau žinoti![]()
Jei nori stebeti, tai skiria, bet jis mokamas vistiek (bent jau mano pol). Ats budavi aekancia diena, bet matydavo tik gyd. Arba reikedavo eiti i pacia laboratorija ir prasyti, kad atspausdintu
Inesssa parašė:
Kibimas lyg yra. Nenukabinkit nosies 🌺
O del prg jus teisi zvakutes nelabai atspinti kraujo tyrimuose.
Dariaus popiet testuką, tai tokį stiprų vaiduoklį parodė. Ryt ryte dar pasidarysiu nt ir lėksiu hcg kartoti. Tik šiandien labai skauda dešinę pusę, lyg kiaušidę, tai truputį bijau.🤔
manilė parašė:
Aš kaip tik snd prisidaviau hcg nes vėluoja savaitę , o testai neigiami . Mokėjau 16€ dbr laukiu atsakymo 😂😂 ta maža viltis ir nuojauta kažką kužda ... 😀…
Linkiu gražių skaičiukų🙌
Egleelge parašė:
Sveikos🎈
Gal kas daretes HCG savo poliklinikoje? Nelabai suparatau, daktarei pasakiau apie …
As dariausi poliklinikoje, tai is kart mane perspejo kad sio tyrimo patys neatlieka o siuncia i kita laboratorija, tai tyrimu reikedavo laukti 2-3d.d.
23456789 parašė:
Dariaus popiet testuką, tai tokį stiprų vaiduoklį parodė. Ryt ryte dar pasidarysiu nt ir lėksiu hcg kartoti. Tik šiandien labai skauda dešinę pusę, lyg kiaušidę, ta…
Na tie maudimai normalus dalykas. Nes toks jausmas kad tuoj tuoj pramus. Linkiu ryt pamatyti graziai paaugusius skaiciukus 🌺
manilė parašė:
Aš kaip tik snd prisidaviau hcg nes vėluoja savaitę , o testai neigiami . Mokėjau 16€ dbr laukiu atsakymo 😂😂 ta maža viltis ir nuojauta kažką kužda ... 😀…
Laukiam geros zinios🤗
15 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai