Jolanta-K@J mama parašė:
Legalu ir galima ieskotis darbo esant VPA ir gaunant ismoka.
Galit iseiti is darbo po 2-ojo gimtadienio, stoti i uzimtumo tarnyba, gaudineti be…
Nuostabu!!! Labai aciu Jums!
Išmokų, mokamų gimus vaikui, nėštumo ir gimdymo periodu, vaiko priežiūros atostogų metu, įsivaikinus arba globojant vaiką nuo 2025 metų, sąrašas. Skaityti
visą straipsnįJolanta-K@J mama parašė:
Legalu ir galima ieskotis darbo esant VPA ir gaunant ismoka.
Galit iseiti is darbo po 2-ojo gimtadienio, stoti i uzimtumo tarnyba, gaudineti be…
Nuostabu!!! Labai aciu Jums!
Jolanta-K@J mama parašė:
Cia kokia? Jeigu ta nauja darbo paieskos, tai dar jos negaunat. Ir stazas neieis vistiek.
O
Kokiu atveju moka nedarbo draudimo išmoka?
Jovyy parašė:
O
Kokiu atveju moka nedarbo draudimo išmoka?
Turint 12mėn stažo per paskutinius 30mėn
Sveikos mamytes,
noriu pasiklausti, siuo metu esu VPA iki 2021 05 25 (sia data vaikui sueis 3 metai). Galvojame apie dar viena vaikuti. I darba grizti nesinori., bet nesinori prarasti ir ismoku. Klausimas: iki kada turetu gimti kitas vaikutis, kad neprarasti ismoku.
Aciu.
Erika E. parašė:
Sveikos turiu klausimą , draugė augina berniuką 2metai , prieš tai neturėjo jokio darbo stažo niekur nedirbusi , bet dabar stažas eina kai vaika augini , tai jai iš…
Cia antram vaikui?
Tik vienkartines.
Ar cia del to pirmo vaiko? Stazas eina tik bedarbio ismokai gauti.
Justukas2020 parašė:
Laba visoms, siuo metu laukiuosi,33savaite, birzeli baigiau studijas, darbo stazo neturiu. Sodra motinystes ismokos nemokes. Bet esu skaicius kad galima kreiptis i …
Taip, pildykit prašymą dėl besimokančio asmens vaiko priežiūros išmokos
Justukas2020 parašė:
Laba visoms, siuo metu laukiuosi,33savaite, birzeli baigiau studijas, darbo stazo neturiu. Sodra motinystes ismokos nemokes. Bet esu skaicius kad galima kreiptis i …
Kai gims vaikas tada galesit pildyt prasyma del besimokancio vaiko prieziuros ismokos iki kol vaikui sueis 2 metai.
Dabar galit pildyt del vienkartines neciai, jeigu turit is gydytojos pazyma.
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai