Kacita29 parašė:
man bus 3cp man neleido 2paciai gimdyti
sveiki gal zinote po kiek laiko galima pastoti po dvieju cp?
Kacita29 parašė:
man bus 3cp man neleido 2paciai gimdyti
sveiki gal zinote po kiek laiko galima pastoti po dvieju cp?
Loreta Leleikaitė-Vyšnia parašė:
sveiki gal zinote po kiek laiko galima pastoti po dvieju cp?![]()
Tas pats kas ir po vieno.
Sveikos merginos.Noriu jums pasipasakoti gal ir mums taip yra buve po CP.?...
zodziu praejo 1m4men po cezario ir tik dabar islindo toks keistas pilvo apacioje desineje puseje raumenu toks kaip trukciojimas daznas,krutejimas..gal kuriai taip yra buve?
nescia buti negaliu,esu tikra 100procentu,del to ir nerimauti pradejau kas cia per nesamone,,
Praejo metai laiko po cp ir pastojau. Pas gydytoja jau buvau, patikrino, viskas gerai. Bijojau eiti, kad gausiu velniu jog per anksti, bet nk panasaus nebuvo 😊 o savijauta paskutinem dienom nekokia, atrodo tai patempia, tai suskausta pilva, stengiuos atsargiau judeti. Ar kitoms irgi taip buvo, ar nieko nejauciat?
Jurgita-pu parašė:
Praejo metai laiko po cp ir pastojau. Pas gydytoja jau buvau, patikrino, viskas gerai. Bijojau eiti, kad gausiu velniu jog per anksti, bet nk panasaus nebuvo 😊 o sa…
Tai taip ir bus. Visa nėštumą. Nes randelis tempiasi, tempiasi visi raiščiai tad ir skaudės ir maudens
Medine parašė:
Sveikos, pastojau 9 men po cp. Kuria savaite geriausiai eiti pas ginekologe apziurai pirmai? Kiek atsimenu sake ateiti kuo anksciau, kad galetu del rando ten kazka …
kaip ir su bet kuriuo nėštumu
Erikute12 parašė:
Sveiki Norėjau paklausti mano vaikas dabar ira Metukų ir 7 men ir buvo Cezario pjūvis o su antru labai paskubejau tai Gali būti kažkas blogai ar ne
Didžiausia bėda kuri gaki būti,tai rando plyšimas. Bet sakyčiau jau ne laikas ir ne vieta ieškoti kas būtų, jeigu būtų
Erikute12 parašė:
Sveiki Norėjau paklausti mano vaikas dabar ira Metukų ir 7 men ir buvo Cezario pjūvis o su antru labai paskubejau tai Gali būti kažkas blogai ar ne
Tarp gimdymų rekomenduoja kad būtų metų laiko tarpas.
Draugė pagimdžius pirmą su cp, iškart pastojo gimdė natūraliai jokie randai neplyšo, kaip dakatras sakė gi susiūta ir sugiję, kam ten plyšt, arba tiesiog bus antras cp. Daktarė viską įvertins.
1 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai