Pukotuke parašė:
Ir as i ta pacia kompanija![]()
![]()
![]()
Cia i ta, kad durna esi jog dar vieno nori?
Pukotuke parašė:
![]()
![]()
Cia i ta, kad durna esi jog dar vieno nori?
Bandele parašė:
Cia i ta, kad durna esi jog dar vieno nori?![]()
Aha
Pukotuke parašė:
Aha
Tai nieko, nedaug mes cia tu vaiku turim dar
seku tema kur mamytes augina 3 ir daugiau, tai yra po 5-6 vaikucius turinciu
Bandele parašė:
Tai nieko, nedaug mes cia tu vaiku turim darseku tema kur mamytes augina 3 ir daugiau, tai yra po 5-6 vaikucius turinciu
![]()
Man tai grazu, jei seimyna didele bet ne kokia asociali ar panasiai.
Pukotuke parašė:
Man tai grazu, jei seimyna didele bet ne kokia asociali ar panasiai.
Man irgi grazu, pati uzaugau 4 vaiku seimoj, vyras irgi, bet trecia gimdant sakiau viskas daugiau jokiu vaiku, bet praejo 2m ir pradejo kirbet, kad gal dar viena, paskutini. Vyra nuo geguzes atsargiai vis ikalbinejau, lapkriti dar dickiai uzklause ar gali sese turet, tai vel pasejo ta noro sekla giliau
o db kai jau vyras sutiko atrodo paciai baisu, kad ar tikrai tikrai reikia, gal nereikia... Bet nu noriu, net ir berniuko laukiu
bet kazkodel toks durnas isitikinimas, kad bus mergyte, kai isivaizduoju su vaiku, nematau su sunum sikart. Nu zesiu kokie jausmai uzeis kai pastosiu, nes su visais 3 jauciau, kad laukiuos berniuko.
Bandele parašė:
Man irgi grazu, pati uzaugau 4 vaiku seimoj, vyras irgi, bet trecia gimdant sakiau viskas daugiau jokiu vaiku, bet praejo 2m ir pradejo kirbet, kad gal dar viena, p…
Ir man baime uzejo ar susitvarkysiu
Bet noras turet dar viena pupa didesnis
Pukotuke parašė:
Ir man baime uzejo ar susitvarkysiuBet noras turet dar viena pupa didesnis
![]()
![]()
![]()
Tikrai, viskas bus gerai
Pukotuke parašė:
![]()
![]()
Bandele parašė:
Cia i ta, kad durna esi jog dar vieno nori?![]()
Oi,ir as i ta "durniu" kompanija, nes mazai kas supranta,ko cia mes su vyru tu vaiku taip norim, tos dideles seimos ir vis negana
bet va seku tema ir kita menesi tikrai imsim bandyti dukryte uztaikyti, pradesim nuo 4d.iki ov,nes 5d.iki ov nesigauna niekas
Gaja parašė:
Oi,ir as i ta "durniu" kompanija, nes mazai kas supranta,ko cia mes su vyru tu vaiku taip norim, tos dideles seimos ir vis neganabet va seku tema ir kita …
Nu jus drasi, dvynukai 7men, as jau nepasirasyciau
Bandele parašė:
Nu jus drasi, dvynukai 7men, as jau nepasirasyciau![]()
kad labai geri tie mano vaikai
Aisku,visko buna,bet ir seses su jais uzsiima ir mociute padeda
Na, ir amzius mano spaudzia,tai arba dabar, arba dabar
2 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai