2019.07.22 21:28 (prieš 6 m.)
Sveikos merginos, šiek tiek mano istorijos - nepastoju trečius metus, buvo 5 ciklų stimuliacijos vaistais, na o trečiadienį padarė laparoskopiją ir histeroskopiją (mano gydytoja Gražienė, operacija buvo Klaipėdos jūrininkų ligoninėj) ketvirtadienį vakare išleido namo. Dabar jau 5 diena po operacijos, kas dien jaučiuosi vis geriau (nors šiek tiek vaikštau pasilenkus). pati operacija truko valandą laiko, gavau gal 4 lašelines ir nuskausminamųjų, daktarai superiniai, taip pat ir sesutės! operacijos Atsakymas džiuginantis-viskas gerai, tik buvo rasta, kad gimda buvo šiek tiek prisugusi prie žarnų -gydytoja sakė nieko tokio čia
nedarbingumas iki pirmadienio, siūlų išėmimas pirmadienį - dėl kurio šiek tiek bijau
nes nelabai gražiai viskas atrodo- dviejuose vietose pilvo apačioje siūta ir šalia bambos-kiek įžiūriu gal net ir pačioj bamboj🤭 mano vyrui prostatitas-tai bakterija, kuri lėtina spermiukus😱 tad gydytoja labiau sutelks dėmesį į vyro gydymą (vyras lankosi pas urologa Paserpskį). tai trumpai tokia mano istorija iki šios dienos
tikiuosi viskas tik į gerą 🙏😊