Sirgau as baisiu persalimu su auksta temp pirmame trimestre, o ir dar apsinuodijus buvau. Antrame trimeste corona.
Pamatysite, viskas bus gerai!
umosius parašė:
sveikos merginos, esu beveik 8.5sav nescia siandien gavau teigiama covid, panikos daug, nes sirgimas neislengviausiu, auksta temperatura, visi sinusai uzsikimse, ge…
Aplamai apie covida gi kalbama baisiai, bet as kaip visda sakiau, covidas yra gripo giminaitis, be reikalo keliama ta panika.. Galu gale aplamai visi virusai yra vienodai pavojingi, tad neieskokit sau streso kabliuku kad butent cobido reikia bijoti. Visu pirma orientuokites kaip greiciau pasveiksit ir, kad viskas bus gerai!
Pati persirgau covid apie 8sav nestume, o tada dar panika buvo ant bangos, priverstiniai skiepai, kuriu as atsisakiau. Tiesa sakant sio viruso visai nebijojau. Nestumas nenukentejo, vaikas vystesi puikiai, auginam sveika pagranduka
Sveikit, daug arbatu, vitamino C ir pozityviu minciu!
Kumutuke parašė:
Aplamai apie covida gi kalbama baisiai, bet as kaip visda sakiau, covidas yra gripo giminaitis, be reikalo keliama ta panika.. Galu gale aplamai visi virusai yra vi…
Tai pasisekė jums; aš greičiausiai dėl dviejų skirtingų covidų dviejų ankstyvų nėštumų metu praradau du. Du kartus ant to paties grėblio. Su metų pertrauka. Ir ne vienas man gydytojas tvirtina, kad priežastis praradimų buvo dėl jo. Pati nenorėjau tikėti ir prisiskaičius buvau, kad ai čia nieko. Tai matyt ne taip ir nieko. Gal man kokią kraujotaką, kraujo tirštumą jis stipriau paveikia, niekas dabar nepasakys. Nors nesirgau itin sunkiai. Tik mano covidai buvo anksčiau nei 8,5 nėštumo savaitės, bet dar ankstyvesniais nėštumais. Kai buvo nuo 0 iki 4, pati pradžia. 😭 Aš jau turiu didesnių vaikų, tai jų kai laukiausi esu ir sirgus, ir temperatūros turėjusi. Ir nieko. O va dėl covido duomenys yra labai neigiami, manoma, kad jis gali paskatinti persileidimus, anembrionijas. "Gripo giminaitis" jis tik tiek, kad abu yra užkrečiamos ligos ir simptomai kažkiek kai kurie panašūs. Nebūtinai turi nuo jo kažkas ir blogo atsitikti. Daug kas tikrai sugebėjo išnešioti sveikus kūdikius... Aš ne. 😭
umosius parašė:
sveikos merginos, esu beveik 8.5sav nescia siandien gavau teigiama covid, panikos daug, nes sirgimas neislengviausiu, auksta temperatura, visi sinusai uzsikimse, ge…
As sirgau 8-9sav korona.Neleidau tempei kilti virs 38.
Viskas buvo gerai.Vaikui vieneri metai.Viskas su vaiku tvarkoje.Tik tada dar siunte 15sav pas genetikus po persirgto kovid.Ir ne mane viena.O visas kurios sirgo budamos nescios.2022metais.
Tūla parašė:
Tai pasisekė jums; aš greičiausiai dėl dviejų skirtingų covidų dviejų ankstyvų nėštumų metu praradau du. Du kartus ant to paties grėblio. Su metų pertrauka. Ir ne v…
Na jau busimai mamytei geriau skaityti pozityvesnes istorijas 😊
Nuomone parašė:
Na jau busimai mamytei geriau skaityti pozityvesnes istorijas 😊
Pilna ši tema pozityvių istorijų, jos praktiškai visos vaivorykštėmis, mano istorija tokia. Manau, teigti, kad čia covidas visai nieko tokio, tai kaip tik blogai. Nes tų istorijų tikrai buvo visokių. Bet didžiausias šansas mamytėms, kad viskas baigsis gerai.
Tūla parašė:
Pilna ši tema pozityvių istorijų, jos praktiškai visos vaivorykštėmis, mano istorija tokia. Manau, teigti, kad čia covidas visai nieko tokio, tai kaip tik blogai. N…
O kuo blogai taip teigti?
Moteris nescia, covidu serga. Gi ne ruosiasi tik susirgti, kad protinti reikia ir akis atmerkineti.
Dauguma viskas buna ok. O baisybes geriau tokiam periode praleisti. Daug kas musu galvose
na po baisiausiu sirgimu dienu buvau pas daktare vaikuciui viskas ok, širdute plaka, auga, tik gavau siuntima pas genetikus nes kai temperatura sukyla virs 39 tai jau blogai, tai toms kuriuos susidurs, nebijokot gerti paracetamolio jos saugus nesciajai ir geriau jau muslite temperatura negu leiskit kad ji kiltu
Yra dabar nauja vakcina poliklinikose prieš naujas atmainas. Kas skiepysis, kas ne. Net nežinau kaip čia daryt, jaučiu gal skiepysiuos, kad ramiau būtų, jei pastočiau. Ar dabar skiepija nėščiąsias? Nėštumo metu vėl būtų baisu stipriau susirgti. Pandemija kai vyko tai rekomendavo ir nėštumo metu 🤔
Sirgau Covid 10 savaiciu nestume,viskas gerai baigesi,vaikas gime sveikas ir jau laksto ir kazka kalba 😂 genetikai tikrino,nes labai bijojau, savijauta buvo bloga nuo nestumo (vemiau,mazakraujyste ir dar covidas 🤦♀️), bet per keleta menesiu atsigavau ir trecias nestumo semestras jau visai neblogas buvo.
Kiek aiskino genetike,kad covid dazniausiai sutrikdo placentoje kraujotaka ir vaikelis bogiau maitinamas ir sustoja vystytis (ar kazkaip panasiai),tai po covid butent dar turi gerai paziureti placenta.