vilmaje parašė:
Dekupazas.lt pirkau toki flomasteri/markeri tinkanti rasyti ant medzio.Su juo ir taskavau liniuotes pagalba bei uzrasiau vidujUzrasas toks:
Labai gražūs žodžiai ;)
vilmaje parašė:
Dekupazas.lt pirkau toki flomasteri/markeri tinkanti rasyti ant medzio.Su juo ir taskavau liniuotes pagalba bei uzrasiau vidujUzrasas toks:
Labai gražūs žodžiai ;)
ppnyt parašė:
Su kuo darėt taškiukus? Ką užrašėt ant dežės? Aš vis nesugalvoju ką užrašyt. Čia mano pirmas blynas![]()
Sita mergaite labai populiari, daug jau maciau su ja dezuciu ir pati tokia issirinkau
o zodzius situos rasys 
Sveikutes
Ir aš jungiuosi prie jūsų pokalbio. Esam iš Klaipėdos.
Dukryte Krikštysime birželio 4d. sugalvojome Mosedi, jau sukalbėjom su klebonu-labai malonus žmogus, prie humaro, sakė nereikia skraistės, aukos neivardino-sako palei galimybes žiurekite,ar esate dirbantys,tik prašė kad patarnautojiems po keletą eur duotumem.Išeinant dar dovanų davė po kalendoriu ,paliko gera ispudį. Sako man svarbiausiai kad norite krikštyti , ar esat santuokoje, ar ne nesvarbu(mes nesusituokę
) , yra buve kad su sportine apranga pakrikštijo, parvaževę lietuvaičiai iš užsienio paprašė,šiuolaikiškų pažiurų klebonėlis Vaičius.
Mosedi užsisakėme pokylių salę Kaštonas,su muzikantu lyg sutariau Martynas iš Telšių, va fotografo dar neturime.
Suknelę mažajei žada nunerti Odetos neriniai-super pas ją, tik va koki atspalvį dėti ar noriu žydro nežinau.
Salės daug nepuošime, gal balionais, ir užrašu DEIMENOS KRYKŠYNOS.
Na dabar svečiams kvietimukus kuo greičiau reik organizuoti,ir mastau laikraštukus padaryti(patarkit kur ,kas daro), nes žadam žaidimukus žaist prie stalo, o tikrai daug kas nežino apie mažylę,tai laikraštukas būtu kaip sufleris...
Geros dienos
edvarde parašė:
Sveikutes
Sveika, mes taip pat netoli Mosedzio gyvenam, savo leli krikstysim vasara, tik dar nezinome kokioje baznycioje, todel labai sudominot su Mosedzio baznycia, ypac klebonu, jo poziuriu
edvarde parašė:
Sveikutes
As ir masciau Mosedyje krikstyti vaika
Smagu,kad toks kunigas dar egzistuoja
viktorija.mur parašė:
Gal zinot kas daro malunelius is fb?
viktorija.mur parašė:
Gal zinot kas daro malunelius is fb?
10 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai