Skorpijo parašė:
Kiek pas Jus po krūtine?
75cm. Bazė visi chirurgai skaičiavo skirtingai. Vienas 12.5cm, kitas 11. Nebesuprantu.
Skorpijo parašė:
Kiek pas Jus po krūtine?
75cm. Bazė visi chirurgai skaičiavo skirtingai. Vienas 12.5cm, kitas 11. Nebesuprantu.
plumera parašė:
kaip manote kas dėjosi 315 lašą ar sieks c dydį?
Ar jums bus su pakelimu?
Mummyof3 parašė:
Ar jums bus su pakelimu?
Ne, sakė pakėlimo nereikia, visi 4 chirurgai taip sakė
plumera parašė:
Pas ką operavotes? Ar prieš tai turėjote krūtine?
Operavausi pas T.Budrių. Prieš tai buvo koks A (su minusu)
plumera parašė:
Na Jums reikia, kad per krūtinę gautųsi 89-91cm. Nežinau kiek pas jus per krūtinę dabar, bet įtariu drąsiai gausis, nes pakankamai pas jus ir dabar yra savos krūtinės. Man ant nulio dėjo 275ml, po krūtine 69cm. Tai liemenėlės dydis 70C.
alady7 parašė:
O kaip del liemeneles su metaliniais lankeliais? Kazka esu girdejus, kad pradzioj negalima 🤔
Šiandien kaip tik po dviejų mėnesių apžiūros
. Jau ribojimai man nuimti 💃 , kompresinę galiu mesti lauk 🥳 klausiau dėl liemenėlų, sakė galiu dėvėt kokias tik noriu. Kokias man pačiai patogios. Bet pas mane vienas randas jautrokas, tai perspėjo, kad pačiai gali būti lankeliai nepatogu. Tačiau tikrai galima dėvėti ir su lankeliais 🙂
Enhanced_Ella parašė:
Ar yra kas nors iš čia esančiu dare implantus + riebalai ? Operacija artėja o aš labai bijau, kad paskui abu nebutu skirtingo dydžio, nes juk riebalai skirtingai ga…
Man dare. Bet leido tik į vieną riebalus. Reikėjo korekcijos. Bet man su riebalais gražiau. Jos minkštesnės, tokios naturalesnes
tad jei reiketu leisčiau dar karta
Enhanced_Ella parašė:
Ar yra kas nors iš čia esančiu dare implantus + riebalai ? Operacija artėja o aš labai bijau, kad paskui abu nebutu skirtingo dydžio, nes juk riebalai skirtingai ga…
Labas, man reikejo su riebalu kad tarpas sumazetu. Dar tik 1.5 men po operacijos bet kolkas viskas vienodai graziai. Jie jau zino kaip kiek padaryt kad vaizdeli pagerint. Tik vienas minusas kad labiau isbrangsta kaina su riebalu. Bet jei reikia tai reikia 😊
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai