agnekns parašė:
aha, vienai liūdnoka lakstyt su juo, kai jau persikelsiu, galėsim pralėkt ;)
Tai leliukas jau į naują būstą keliaus
Džiugu
O kurioje gatvėje gyvensit?
agnekns parašė:
aha, vienai liūdnoka lakstyt su juo, kai jau persikelsiu, galėsim pralėkt ;)
Tai leliukas jau į naują būstą keliaus
Džiugu
O kurioje gatvėje gyvensit?
Ro.Oz parašė:
Laba diena esamos ir busimos mamytes![]()
Sveika, kuris Kauno galas?
Editapt parašė:
Sveika, kuris Kauno galas?![]()
Kaniukai zemieji
Ro.Oz parašė:
Kaniukai zemieji![]()
Et, ne tas galas, su vežimėliu tolokai Jus pasiekt
Editapt parašė:
Et, ne tas galas, su vežimėliu tolokai Jus pasiekt![]()
na taip, bet manau galima rasti gera atspirties taska susitikimui
skaiciau, kad naudojate SUMMER vystyklai SwaddleMe Wavy stripe Green small, ar rekomenduotumet isisgyti?
Ro.Oz parašė:
na taip, bet manau galima rasti gera atspirties taska susitikimuiskaiciau, kad naudojate SUMMER vystyklai SwaddleMe Wavy stripe Green small, ar rekomenduotumet…
Na mano mergaitė nemėgo būti suvystyta, tad nors ir įsigyjau, bet nenaudojau, nes rankos jai turėjo būt laisvai, tik tada miegodavo
Pirkau iš aliexpress, tad per pus mažiau mokėjau, todėl ne taip gailą pinigėlių daiktui, kurio nepanaudojau.
Editapt parašė:
Na mano mergaitė nemėgo būti suvystyta, tad nors ir įsigyjau, bet nenaudojau, nes rankos jai turėjo būt laisvai, tik tada miegodavoPirkau iš aliexpress, tad per…
as pasiziurejau babycity suakcija 14 euru, galvoju nusipirkti, na bet nezinau ar musu sunelis nores buti suvystitas, ir dar gims liepa...
Ro.Oz parašė:
as pasiziurejau babycity suakcija 14 euru, galvoju nusipirkti, na bet nezinau ar musu sunelis nores buti suvystitas, ir dar gims liepa...![]()
Na aš mokėjau apie 8 eurus už Summer vystyklą. O ar patiks Jūsų vaikiukui būt suvystytam, tai nzn, galima pradžioje paprastu vystyklu pavystyt ir pasimatys
6 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai