Goose parašė:
kaip fainai, na bet manoji permaza dar tokiai veiklai manau![]()
tikrai nepermaza, mes nuo 8 men lankom, o dabar jau viska kartoja, yra vaikuciu ir iki metu ir virs metuku
galit drasiai prisijungt
Goose parašė:
kaip fainai, na bet manoji permaza dar tokiai veiklai manau![]()
tikrai nepermaza, mes nuo 8 men lankom, o dabar jau viska kartoja, yra vaikuciu ir iki metu ir virs metuku
galit drasiai prisijungt
Inaaa parašė:
O kodėl pramogauti blogai? Tos kurios dirba, vaikus veda į svaitinius darželius...
Turbūt nežinote kas yra savaitinis darželis
Nu jo... jei planuojat vest i savaitini darzeli tai reikejo gal isvis ir vaikuciu neplanuoti....man tia prilygsta vaiko atidavimui i vaiku namus...
Tikrai nezinot kas tai yra... as dirbu bet gyvenime i toki neatiduociau..aciu D turiu galimybe savo maziu palikti savo mamos prieziuroj,as net apie aukle pagalvot nenorejau...
Editutia parašė:
Nu jo... jei planuojat vest i savaitini darzeli tai reikejo gal isvis ir vaikuciu neplanuoti....man tia prilygsta vaiko atidavimui i vaiku namus...
Aš ir manau, kad savaitinis darželis prilygsta vaikų namams, skirtumas tik tai, kad savaitgaliai namie. Žmonės šuniui kiti daugiau laiko skiria nei tokie tėvai.
Inaaa parašė:
Neplanuoti vaikų? Nu nereikia jau taip... Ne iš gero gyvenimo taip nutinka... Pvz, jei tėvai išsiskiria... Arba jei mama vieniša... Ne viską galima gyvenime suplanu…
As erkalbu apie tokius krastutinumus
bet yra kotinh kurios metijukus kad ir i paprastus darziukus atiduoda,kad pacios namus pasitvarkyt galetu ir ale pailseti.. na man asmeniskai tai baisu..kam tada isvis vaika planuoti,jei ji vistiek iskart i darza numesi... kaip kad mano puske padare..nu man nesuvokiama tikrai.
Eglutes mama Renata parašė:
Tai as visada su dukryte bunu tik reikia rasyt![]()
Rasiau Jums, bet Jus neatrasete
10 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai