ange1 parašė:
Ačiū labai už informaciją![]()
Tik nepamirškit, kad nuo gautų pajamų PSD mokėti vistiek reikės.
ange1 parašė:
Ačiū labai už informaciją![]()
Tik nepamirškit, kad nuo gautų pajamų PSD mokėti vistiek reikės.
Sveiki, turiu tokia situacija, ir individualia veikla nuo 2013metų, dukrytei jau 3metai 3 mėnesiai, pirmus metus gavau aš išmokas antrus gavo tėtis...
dabar laukiuosi antro ...
kolkas individualios veiklos nevykdau, bet ir nesu nutraukusi...
karantino išmokas gavau...
bet turbūt tie karantino mėnesiai nesiskaičiuoja kaip stažas?
tai ir galvoju gal verta uždaryti ir stoti i biržą....
miniev parašė:
Sveiki, turiu tokia situacija, ir individualia veikla nuo 2013metų, dukrytei jau 3metai 3 mėnesiai, pirmus metus gavau aš išmokas antrus gavo tėtis...
O birzoj stovint juk irgi stazas nesiskaiciuoja? Ismoku juk negautumet?
Ingotis parašė:
O birzoj stovint juk irgi stazas nesiskaiciuoja? Ismoku juk negautumet?
taip stovint nesiskaičiuoja stažas, bet bent gal kokia minimalia išmoka paskirtu iki gimdymo išėjimo i dekreta ...
o jau pirmus metus būčiau be išmokų, o antrus vėl tėtis eitų...
Na va aš išėjau nėštumo atostogų, suskaičiavo Sodra kad nėra darbo stažo 12 mėn. Šių metų neskaičiavo, nes nedeklaruota. Tai gausiu vėl kreiptis po kitų metų deklaracijų po balandžio mėn. Tai dekretą gausiu liepos mėn . turbūt... o sakau kaip su vaiko priežiūros atostogomis? Tai sako kitų metų sausį susimokėti už praeitus metus ir vasarį galėsi prašymą pateikti...nesuprantu kodėl negaliu susimokėti už šiuos metus ir gauti dekreto dabar ... o trūksta iki stažo 10 dienų... 🙈 na bet negi su jais ginčytis dabar 😆
miniev parašė:
taip stovint nesiskaičiuoja stažas, bet bent gal kokia minimalia išmoka paskirtu iki gimdymo išėjimo i dekreta ...
Socialinę išmoką gausit per soc. skyrių 270eurų lyg priklauso . Ginekologė išrašys pažymą 😉
4mama parašė:
Socialinę išmoką gausit per soc. skyrių 270eurų lyg priklauso . Ginekologė išrašys pažymą 😉
Jei vyro pajamos isnesa ar gausi tada socialine?
4mama parašė:
Na va aš išėjau nėštumo atostogų, suskaičiavo Sodra kad nėra darbo stažo 12 mėn. Šių metų neskaičiavo, nes nedeklaruota. Tai gausiu vėl kreiptis po kitų metų deklar…
Tai galit. Pateikiate sav kiek trūksta susimokate mokesčius ir gaunate viską šiemet .
miniev parašė:
Į DB galite stoti, nes vaiko auginimas iki 3metų skaičiuojasi į bedarbio išmoką kaip stažas. Net jei ir už tuos metus gaunate 0 pajamas. Ir moka išmoką. Tik turite nusitraukti IV.
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai