www.sonatinos-receptai.lt/2012/06/pyragaiciai-cappuccino.html
P.S nežinau, kodėl pavadinimas "Pyragaičiai Cappuccino", nes gaunasi, tai tortukas
P.S nežinau, kodėl pavadinimas "Pyragaičiai Cappuccino", nes gaunasi, tai tortukas
julija121 parašė:
LABAS mamytes gal zinot namyniu ledu recepta?kokiu lengvo kad dauk ko nereiketu
dar nebandziau, bet labia viliojanciai atrodo
irri-style.blogspot.co.uk/2012/05/raw-braskiniai-bananu-ledai.html
Fruktina parašė:
Mmm kaip skaniai atrodo.
julija121 parašė:
LABAS mamytes gal zinot namyniu ledu recepta?kokiu lengvo kad dauk ko nereiketu
as tai darau tokius:
saldytos uogos pvz braskes
siek tiek cukraus ir viska suberiu i kombaina virtuvini ir ipilu siek tiek pieno arba pasuku, kas megsta gali pilti grietinele vietoj pieno ar pasuku. gaunasi labai skanus ledai. gal tik vienas minusas, kad reikia pataikyt per daug neipilt pieno ir kad greit tirpsta.
Bondzorno parašė:
Dar syki paklausiu..ne wiena nezinot kokios misraines su rukyto kalmaro file??![]()
Kazkada sveciuose esu ragavus ir visai patiko(seip nesu megeja) tai kiek pamenu buvo kiniskas kopustas,sv.agurkas,pomidoras,svoguniukas ir rukytas kalmaras.Bet va su uzpilu kebloka,lyg ne majonezas,nes skystokas,bet ir ne jogurtinis padazas
Bondzorno parašė:
Dar syki paklausiu..ne wiena nezinot kokios misraines su rukyto kalmaro file??![]()
Turbūt nėra žinančių
Aš pati jos tikrai nemėgstu. Bet manau, kad turėtų tikti su ryžiais, raugintu agurku, svogūnu, majonezu tokia mišrainė.
Arba kaip užtepėlė su kiaušiniu, raugintu agurku, majonezu ant keptos duonos ;)
Bet čia tik mano improvizacija ;)
mallancia parašė:
Kazkada sveciuose esu ragavus ir visai patiko(seip nesu megeja) tai kiek pamenu buvo kiniskas kopustas,sv.agurkas,pomidoras,svoguniukas ir rukytas kalmaras.Bet va s…
O as galwoju,jai paimrowizuociau ir su kokiu wirtu kiausiniu?
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai